Οι αγαπημένες μεταμφιέσεις στο σεξ...Βάλε στολή!

21 Αυγ. 2013 - 08:48 | Σχέσεις

Η καθημερινότητα έχει βαλτώσει τη σχέση σου; Το σεξ έχει γίνει ανιαρό; Θέλεις να δώσεις μια καινούρια πνοή στην ερωτική σου ζωή; Βγες από την ερωτική ρουτίνα και κάντου την έκπληξη!


 
Έχει έρθει η ώρα για παιχνίδι και τους όρους του βάζεις εσύ. Ρώτησε τον τι ώρα θα γυρίσει από τη δουλειά και προετοίμασε του μια βραδιά που θα τη θυμάται για καιρό!  Διάλεξε στολή, μεταμφιέσου και μπες στο ρόλο! Και αν σου φαίνεται άβολο όλο αυτό, θυμήσου όλες σου τις επιτυχημένες μεταμφιέσεις σου στο καρναβάλι! Δεν απέχει και πολύ! Το σημαντικό είναι να το διακωμωδήσεις και να το διασκεδάσεις όσο και εκείνος!

Σύμμφωνα με την Debra Macleod συγγραφέα του The Fantasy Sex Deck αυτές είναι μόνο μερικές απο τις φαντασιώσεις του καλού σου!

    Στρουμφίτα
    Σέξι μαθήτρια,
    Hello Kitty
    Catwoman
    Δασκάλα
    Αστυνομικός
    Νοσοκόμα

Εάν προσπαθείς να διαλέξεις ανάμεσά τους το ένα, ίσως πρέπει να διαλέξεις και τα δύο! «Το να κάνεις κάτι ασυνήθιστο –όπως το να υποδυθείς ένα ρόλο, φορώντας στολή– βοηθά να αφήσεις πίσω σου τη μέρα και προσθέτει μια συναρπαστική νότα σε κάτι που έχεις κάνει εκατοντάδες φορές» γράφει η Debra Macleod. «Όταν δε σκέφτεσαι τους λογαριασμούς, τη δουλειά ή την μπουγάδα που έχει μαζευτεί, είναι πιο πολύ πιο εύκολο να διεγερθείς». Γι’ αυτό, εμπρός, βγάλε έξω την άτακτη νοσοκόμα που κρύβεις – αλλά μην περιμένεις να φορέσεις τη στολή για πολύ ώρα!