Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 26 Αυγούστου

26 Αυγ. 2013 - 06:36 | Σχέσεις

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/8.Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Τίποτε δεν μειώνει την αγωνία πιο γρήγορα από ό, τι η δράση!

 
ΚΡΙΟΣ

Έχετε στραφεί στο να κερδίσετε χρήματα ή να κρατήσετε κάποια πράγματα που πιστεύετε ότι σας ανήκουν. Αυτό από την μια είναι πολύ σωστό γιατί μερικές φορές δεν κρατάτε τίποτα για σας και τα σκορπίζετε από εδώ και από εκεί. Τώρα όμως θα διαπραγματευτείτε ένα ακίνητο ή λογαριασμούς που σας φαίνονται υπερβολικοί και θα βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας. Νιώθετε ότι υπάρχει βαθύτερη ανάγκη από μέσα σας να γίνετε πιο διεκδικητικοί και σταθεροί στα θέλω σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε δυνατοί αλλά και συγχρόνως απόλυτοι σε κάποιες αποφάσεις και απόψεις οι οποίες μπορεί να σας γυρίζουν για λίγο πίσω στα παλιά. Κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα σηκώσετε ένα τοίχο και θα είστε αδιαπραγμάτευτοι σε πολλά επίπεδα. Αν δεν συνεργάζεστε με ένα πρόσωπο ίσως να του δείξετε την έξοδο γιατί θα δείτε ότι μπορεί να σας ρίχνει ή να σας αδικεί. Γενικά προσπαθείτε να έχετε το μέτρο του δικαίου μέσα σας και τις πιο πολλές φορές το καταφέρνετε αλλά με μια πολύ δογματική συμπεριφορά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενδιαφέρεστε για πολλά πράγματα ως συνήθως αλλά δεν θέλετε να τα μοιραστείτε ή να τα διεκδικήσετε. Ίσως ασχοληθείτε με την φροντίδα ενός δικού σας προσώπου και κατά κάποιον τρόπο να δεσμευτείτε με αυτή την υποχρέωση η οποία όμως είναι απαραίτητη για να δείξετε τα συναισθήματά σας. Από φόβο όμως να μην χάσετε κάτι το περιουσιακό ή το υλικό μπορεί να κάνετε κινήσεις πολύ βιαστικές ή λανθασμένες. Αν εσάς δεν σας κάνει κάτι μέσα σας να μην αφήσετε κανέναν να σας επηρεάσει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιτέλους πατάτε σε στέρεο έδαφος και αυτό σας κάνει να κινείστε πιο άνετα και ανεξάρτητα. Παρόλο που δεν το παραδέχεστε η ψυχική πρώτα και μετά η υλική ασφάλεια είναι τα σημεία ισορροπίας σας. Για αυτό πάντα επιδιώκετε και έχετε κρυμμένα χρήματα τα οποία όπου και να τα έχετε βάλει είναι το αποκούμπι σας. Αν έχετε μια σπάταλη φύση, αλλάξτε τη όσο είναι νωρίς για να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας. Η ιδιαίτερη σχέση με τον Κριό ή τον Ζυγό μερικές φορές σας αποσυντονίζει αλλά σας φαίνεται πολύ γοητευτική.

 

ΛΕΩΝ

Όταν αντιμετωπίζετε την αλήθεια σας ενοχλεί γιατί χρειάζεται να μαζευτείτε και να μπείτε σε καλούπια που θεωρείτε ότι δεν είναι για σας. Αυτό είναι σίγουρο αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς και κυρίως στην δουλειά σας η οποία έχει ένα επιβεβλημένο μοντέλο που εσείς θα πρέπει να ασπαστείτε. Δηλαδή μπορεί να σας τρώει η ρουτίνα και να μην δημιουργείτε και αυτό να σας ενοχλεί πάρα πολύ. Στο χέρι σας είναι οτιδήποτε κάνετε ακόμα και την πιο βαρετή δουλειά να την κάνετε όπως θέλετε και να παίρνετε χαρά από αυτήν. Η επαφή με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό μερικές φορές σας ενοχλεί γιατί έχει δόρατα αιχμηρά αλλά ίσως σας κινεί από κόντρα να κάνετε κάτι διαφορετικό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε πολύ προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στην δουλειά σας γιατί διαπιστώνετε και εσείς πλέον ότι κάτι έχει ανοίξει και όλες οι υποθέσεις γυρνούν υπέρ σας. Αυτό είναι τόσο σημαντικό για σας που έχετε παιδευτεί οπότε θα το δείτε σαν βάλσαμο και σαν λύση εξ ουρανού. Όχι ότι δεν έχετε προσπαθήσει και τα παίρνετε όλα τζάμπα, απλά τώρα ανταμείβονται περισσότερο οι αξίες σας. Η σχέση με έναν Καρκίνο θα είναι πολύ θετική αφού θα συμφωνήσετε επιτέλους ότι δεν θέλετε να είστε μόνο σε φιλικό επίπεδο και θα προχωρήσετε παρακάτω.



ΖΥΓΟΣ

Είστε περιτριγυρισμένοι από υποθέσεις που σας ενοχλούν γιατί θα πρέπει να κάνετε κινήσεις που είναι επί του πρακτέου και αυτές εσάς σας ζορίζουν γιατί σας αφαιρούν τον αυθορμητισμό και την καλλιτεχνική σας διάθεση. Όταν διαπραγματεύεστε για τα οικονομικά σας και κυρίως αυτά που έχετε να δώσετε ή να πάρετε από τρίτους πιέζεστε πολύ γιατί δεν θέλετε να τα χαλάσετε με κανέναν και στο τέλος βρίσκεστε ριγμένοι ή ακόμα και αδειασμένοι. Είναι σημαντικό να καταλάβετε μέχρι που μπορείτε να πείτε το «ναι» και μετά το «όχι». Επειδή μερικοί από εσάς είστε έτοιμοι να λειτουργήσετε μόνο για τον εαυτό σας και όχι τόσο σε συνδυασμό με τους άλλους, μπορεί να κάνετε ένα ξαφνικό μπαμ που θα σας κάνει να εξαφανιστείτε από τους πολλούς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εμβαθύνετε στα οικονομικά θέματα και πάντα σας απασχολούν, αφού πιστεύετε ότι το χρήμα είναι δύναμη και εσείς το έχετε ανάγκη όχι επειδή είστε φιλοχρήματοι αλλά για να μπορείτε να ελέγχετε την κατάσταση και να μην ξεφεύγει από τα χέρια σας καμία υπόθεση. Ο Ταύρος συχνά πυκνά είναι σύντροφός σας και αυτό σας ταιριάζει πάρα πολύ γιατί έχετε συμφωνία δυνάμεων μεταξύ σας, αρκεί να μην είστε τόσο απόλυτοι όπως έχετε γίνει τον τελευταίο καιρό. Κατά τα άλλα είναι αρκετά καλή εποχή και για τους δυο σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθετε ότι επιβαρύνεστε όταν είναι να μαζέψετε χρήματα, να αγοράσετε φαγητό για το σπίτι ή να ασχοληθείτε επισταμένως με τις πρακτικές δουλειές που σας κουράζουν αφάνταστα. Επειδή είστε ιδεολόγοι μερικές φορές τα βλέπετε όλα ιδανικά και όταν έρθει η ώρα της πράξης εσείς βρίσκεστε έξω από τα νερά σας ή βλέπετε ότι έχετε πέσει έξω στην εκτίμησή σας. Όμως αυτή την περίοδο κάνετε καλές παρέες και αυτό σας βοηθάει να ξεσκάτε γιατί είτε ερωτοτροπείτε οι ελεύθεροι και περνάτε καλά είτε βγαίνετε και γνωρίζετε νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα έχετε την τιμητική σας αφού θα πάρετε κάποιες καλές ειδήσεις και θα δείτε ότι τα έχετε καταφέρει πάρα πολύ καλά με οτιδήποτε έχετε καταπιαστεί. Η συνέχεια βέβαια θα απαιτήσει από εσάς μεγαλύτερη ζεστασιά και αληθινή επαφή. Μερικές φορές σχετίζεστε λόγω των τυπικών ή επαγγελματικών υποχρεώσεων ενώ τώρα θα χρειαστεί να είστε περισσότερο ο εαυτός σας. Μια κλήση για καινούργια δουλειά που περιμένατε εδώ και καιρό μπορεί να γίνει τώρα και να έχει αίσιο τέλος. Ίσως πάντως να αφορά και ταξίδι που θα πηγαινοέρχεστε αλλά δεν σας πειράζει γιατί την δουλειά την αγαπάτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε γίνει πιο κλειστοί αλλά και πρακτικοί με κάποιες οικονομικές υποθέσεις, αφού κυρίως το θέμα ενός ακινήτου που μπορεί να μην είναι απαραίτητα το σπίτι σας σάς έχει δημιουργήσει ένταση από τις δύσκολες υποχρεώσεις. Για αυτό να εμβαθύνετε στο θέμα σας και να μην το αφήσετε να περάσει φλου επειδή φοβάστε ότι δεν θα τα καταφέρετε. Τώρα έχετε κάποια άτομα με το μέρος σας και ακόμα κι αν πάτε να το διαπραγματευτεί θα συναντήσετε άτομα έτοιμα να σας βοηθήσουν. Αποφύγετε τις εντάσεις με Σκορπιό για οικονομικούς λόγους.

 

ΙΧΘYΕΣ

Είστε κοντά στο να έχετε ένα συνολικό αποτέλεσμα για το οποίο είχατε κουραστεί πάρα πολύ για να το φέρετε εκεί που θέλετε. Αν είναι θέμα σπιτιού και ανανέωσής του τα καταφέρνετε μια χαρά γιατί έχετε και αίσθηση του γούστου αλλά και μέσα στο μυαλό σας πως ακριβώς θέλετε να γίνει. Ο Σκορπιός μπορεί να σας βοηθήσει σε ένα πολύ προσωπικό σας θέμα και ίσως να σας ξεμπλοκάρει. Μπορεί να κλείσετε ένα συμβόλαιο σήμερα με την βοήθεια ενός Παρθένου και να έχετε καλές οικονομικές απολαβές.