Επικαιρότητα:

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

17 Σεπ. 2013 - 06:23 | Σχέσεις

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/9.Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

Το χαρακτηριστικό που διακρίνει όλα τα άτομα που έχουν πετύχει είναι μια ακλόνητη πίστη.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να έχετε κάποιες θετικές εξελίξεις γιατί αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα και από μια άλλη σκοπιά.
Ερωτικά: Είστε αρκετά προσγειωμένοι ως προς τις προσδοκίες σας αλλά έχετε και αρκετές καχυποψίες τις οποίες άλλες φορές καταλαγιάζετε και άλλες όχι.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθήστε όσο μπορείτε να κινηθείτε με πνεύμα συνεργασίας για να μην έχετε προβλήματα. Οι γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε μια επιτυχία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Υπάρχει γενικά μια ένταση με κάποιους φίλους ή ακόμα και με ένα κοινωνικό θέμα. Θα ξεπεραστεί όμως αν δεν σας πιάσει το πείσμα της απολυτότητας.
Ερωτικά: Είστε κάπως υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη συμπεριφορά και αυτό σας δεσμεύει ή σας κάνει και νιώθετε άβολα. Η επαφή με Σκορπιό ή Υδροχόο μπορεί να είναι πιεστική.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενθαρρύνεστε με τα θετικά αποτελέσματα από μια συνεργασία αλλά τουλάχιστον για σήμερα θα έχετε δυσκολίες στο να δεχτείτε την ροή κάποιων πραγμάτων.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είστε γενικά ανοικτοί σε πολλά θέματα τα οποία διαπραγματεύεστε με μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία αλλά φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι στο θέμα σας για να μην χαθείτε από τις πολλές λεπτομέρειες.
Ερωτικά: Έχετε μια επιτυχία από ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να σας εξομολογηθεί τα συναισθήματά του. Αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο για σας γιατί θα σας ξεμπλοκάρει από πολλές αμφιβολίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια ευκαιρία να κερδίσετε κάποια χρήματα γιατί θα το πιστεύετε μέσα σας και θα έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία δημιουργούν αντιδράσεις και δεν μπορείτε εύκολα να τα κουμαντάρετε. Είναι καλύτερο για σας να εκτιμήσετε τις καταστάσεις χωρίς υπερβολικούς συναισθηματισμούς.
Ερωτικά: Λειτουργείτε πολύ περίεργα αφού προσπαθείτε να εξισορροπήσετε κάποιες καταστάσεις οι οποίες σας δημιουργούν πίεση, ιδιαίτερα αν σχετίζεστε με Ζυγό όπου εκεί θα γίνετε περισσότερο κτητικοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Η τάση σας να κερδίσετε χρήματα και να πετύχετε μέσα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον σας βάζει στην πρίζα να κάνετε πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που ήδη κάνετε.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Είστε γενικά σε μεγάλη δημιουργικότητα και δράση και αυτό σας βοηθάει να αναπτύξετε δικές σας δυνάμεις και να γίνετε σε κάποια θέματα αρχηγοί.
Ερωτικά: Ο Υδροχόος είναι στον δρόμο σας αλλά μερικές φορές δυσανασχετείτε γιατί δεν έχει κατανόηση ο ένας στον άλλον. Ο Τοξότης έχει βέβαια κάτι να σας πει και μάλιστα πολύ έντονο.
Καριέρα & Οικονομικά: Από μια συγκεκριμένη δουλειά θα κερδίσετε χρήματα τα οποία μερικοί θα τα χρησιμοποιήσετε για συγκεκριμένη γνώση ή ακόμα και για ένα ταξίδι επαγγελματικό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είστε γενικά πολύ αναβαθμισμένοι και ανανεωμένοι. Μέσα από αυτό έχετε βοήθεια από φίλους ή ακόμα και από μια ομάδα που σας υποστηρίζει.
Ερωτικά: Δημιουργείτε μερικές φορές χωρίς να το θέλετε αποκοπές ή απομακρύνσεις οι οποίες τελικά σας βολεύουν γιατί πάντα επανεξετάζετε ένα θέμα όταν είστε κάπως σε απόσταση. Η ιδιαιτερότητα της επαφής με έναν Υδροχόο σας δημιουργεί κρυφό πάθος.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ ανανεωμένοι και φρεσκαρισμένοι με ιδέες που σας φέρνουν οικονομική βοήθεια. Η ανανέωση συνεργατών μπορεί να σας φέρει καινούργια ανοίγματα.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είστε αρκετά ανεβασμένοι γιατί οι ιδέες σας είναι πολύ έξυπνες και ιδιαίτερες για αυτό εκμεταλλευτείτε καλά αυτό το διάστημα. Η συνένωση δυνάμεων θα σας φέρει μεγάλη ανανέωση.
Ερωτικά: Έχετε μεγαλύτερη άνεση να βελτιώσετε την προσωπική σας σχέση γιατί κινείστε με φιλικότητα και με διάθεση να ανταλλάξετε όλα τα καλά σας στοιχεία. Ο Κριός επαναδιαπραγματεύεται και πάλι κάτι καλύτερο μαζί σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε καλύτερη αντιμετώπιση σε όλα τα θέματα στρατηγικής. Και από αυτό θα κερδίσετε κάποια πράγματα τα οποία θα είναι πολύ θετικά για την εξέλιξη σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε κέφι και ιδέες οι οποίες όμως κολλάνε γιατί δεν μπορείτε να τις εφαρμόσετε εύκολα λόγω της ιδιαιτερότητας που έχουν.
Ερωτικά: Η Αφροδίτη έτσι και αλλιώς θα σας δώσει το ιδιαίτερο στίγμα που θέλετε οπότε θα αναβαθμιστείτε και θα περάσετε σε άλλη φάση. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα έχετε την τάση να κάνετε καινούργιες γνωριμίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε μια κατάσταση που προσπαθείτε να εξυγιάνετε μια κατάσταση η οποία έχει περιπλεχτεί και προσπαθείτε να λύσετε το κουβάρι. Σίγουρα θα τα καταφέρετε και θα έχετε και μια επιτυχία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είστε σε μια ευνοϊκή θέση η οποία θα σας δώσει μεγάλη διεύρυνση σε πολλούς τομείς και πάνω από όλα θα κάνετε νέες γνωριμίες.
Ερωτικά: Έχετε μεγάλη εξέλιξη, κυρίως όταν κάνετε ξεκάθαρες συζητήσεις οι οποίες σας δίνουν διαφορετική έννοια στην σχέση. Πάντως τα πάτε καλά προς το παρόν και βρίσκεστε σε καλή φάση.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσπάθειά σας θα ανταμειφθεί και θα κάνετε τελείως διαφορετικά πράγματα από αυτά που τελικά προοριζόσασταν. Θα έχετε πάντως ανταπόκριση σε πολλές συνεργασίες τις οποίες ούτε καν τις περιμένατε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και προσπαθείτε να αντιληφθείτε και τις ανάγκες των άλλων και ίσως αυτό σας φέρει πιο κοντά με κάποια θέματα που αντιμετωπίζετε άμεσα.
Ερωτικά: Ανταποκρίνεστε πολύ ζεστά και με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να ανοιχθείτε και να κάνετε μια νέα γνωριμία, κυρίως με Κριό ή Ζυγό. Η ήδη υπάρχουσα σχέση σας μπορεί να αναβαθμιστεί με δική σας πρωτοβουλία.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλύετε την ήδη υπάρχουσα κατάσταση και βλέπετε ότι υπάρχουν τρόποι διαφυγής, αρκεί να φροντίσετε κάποιες συνεργασίες σας που είναι μερικές φορές δύσκολο να τις κατευθύνετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Είστε κάπως μπερδεμένοι γιατί συναισθηματικά είστε ευάλωτοι και ευαίσθητοι. Αυτό να σας κάνει να υπαναχωρείτε πάνω στις βασικές σας αρχές.
Ερωτικά: Η επαφή με έναν Παρθένο ή Ιχθύ σας δημιουργεί αναστολές και ίσως να μην μπορείτε να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Από την άλλη υπάρχει και ένας Καρκίνος που θέλει να σας δώσει πολλά. Ακολουθείστε την καρδιά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια νέα δυνατότητα η οποία διαφαίνεται έντονα και ίσως να είναι και πολύ πρωτοποριακή αλλά και ξαφνική. Χρήματα που περιμένετε από έναν συνεργάτη ή από μια προσωπική σας σχέση θα σας έρθουν πολύ γρήγορα.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είστε πολύ σίγουροι για αυτό που θέλετε. Γενικά έχετε έμπνευση που θα σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε τον εαυτό σας πιο εύκολα.
Ερωτικά: Έχετε άμεση επαφή με το συναίσθημά σας και αυτό σας βοηθάει να γίνετε πιο άμεσοι και σίγουροι για αυτά που νιώθετε. Η δυσκολία με ένα Λιοντάρι μπορεί να ξεπεραστεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ενασχόλησή σας με μια δουλειά η οποία χρειάζεται εξισορρόπηση αλλά και μεγάλη προσπάθεια θα είναι ίσως το πιο μεγάλο σας ατού.