Επικαιρότητα:

Δέκα νέες στάσεις στο σεξ

30 Σεπ. 2013 - 14:38 | Σχέσεις

Η νέα σεζόν μας δημιουργεί την ανάγκη μας για συνολική ανανέωση και το σεξ είναι από τους τομείς που πάντα επιδέχονται καινοτόμες προτάσεις. Και όταν λέμε καινοτόμες, δεν εννοούμε να πρέπει ξαφνικά να κάνετε σπαγγάτο ή να κρεμαστείτε ανάποδα από το ταβάνι!

Με μικρές... μετατροπές στις αγαπημένες σας στάσεις μπορείτε να δείτε το σεξ με άλλο μάτι και να κορυφώσετε την απόλαυση όπως δεν φανταζόσασταν ποτέ. Γιατί δεν δοκιμάζετε, λοιπόν, απόψε κιόλας, κάποια από τις παρακάτω;
Αν είστε λάτρεις του ιεραποστολικού...

Η Χρυσή Θύρα

Σηκώστε τα πόδια σας και κρεμάστε τα πάνω από τους ώμους του, έτσι ώστε τα γόνατα ή οι γάμπες σας να βρίσκονται αριστερά και δεξιά από το κεφάλι του (δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται). Εναλλακτικά, λυγίστε τα γόνατά σας έτσι ώστε οι πατούσες σας να πατούν στο στήθος του. Έτσι η ώθηση από μέρος του θα γίνει πολύ πιο εύκολα και το σεξ πολύ πιο έντονο!

Η Μονή Λωρίδα

Όταν θα είναι μέσα σας πιέστε τα πόδια σας μαζί, έτσι ώστε οι μηροί του να καλύπτουν τους δικούς σας. Το «στρίμωγμα» αυτό θα κάνει τον κόλπο σας πιο σφιχτό, το πέος του να μοιάζει μεγαλύτερο και θα δημιουργήσει μία νέα μορφή τριβής που θα απολαύσετε και οι δύο.

Ο Μονοπόδαρος Πελαργός

Σηκώστε μόνο το ένα πόδι σας τόσο ώστε να ακουμπά στον κορμό του και κρατήστε το άλλο σε ευθεία στο κρεβάτι. Η στάση αυτή έχει δύο πλεονεκτήματα: Προσφέρει εύκολη εισχώρηση, ενώ έτσι έχετε περιθώριο να φτάσετε χαμηλά και να ερεθίσετε είτε εσείς είτε εκείνος την κλειτορίδα σας, για ακόμα περισσότερη διέγερση.

Η Τρελή Γάτα

Είναι γεγονός ότι η ιεραποστολική στάση δεν προσφέρει πάντα στις γυναίκες όση κλειτοριδική διέγερση χρειάζονται για να φτάσουν στην κορύφωση. Αυτό, όμως, είναι στο χέρι σας να το αλλάξετε δοκιμάζοντας μία νέα τεχνική σεξουαλικής επαφής, ως εξής: Πείτε στον σύντροφό σας να ανασηκώσει μερικά εκατοστά τον κορμό του έτσι ώστε να σας κουνάει, όχι να σας ωθεί όταν βρίσκεται μέσα σας, ενώ το ηβικό οστό του θα βρίσκεται διαρκώς συνδεδεμένο με το δικό σας. Με τον τρόπο αυτό θα πετύχετε τη μέγιστη κλειτοριδική διέγερση ενώ βρίσκεστε στη συμβατική ιεραποστολική στάση.
Αν προτιμάτε να είστε από πάνω...


Η Τρομερή Αψίδα

Ανοίξτε τα πόδια σας έτσι ώστε να αλληλοκαλύπτουν τους μηρούς και όχι τον κορμό του. Σχηματίστε ένα τόξο με την πλάτη σας, έτσι ώστε να είστε σε σχεδόν κάθετη θέση προς το κρεβάτι και στηρίξτε τα χέρια σας προς τα πίσω στο στρώμα, ίσως και πάνω στα δικά του πόδια (στο ύψος των μηρών του). Με το τοξωτό αυτό σχήμα του σώματός σας θα ασκηθεί η μέγιστη δυνατή πίεση στην κλειτορίδα, η οποία μπορεί να σας κάνει να κορυφώσετε πριν ακόμα το καταλάβετε.

Η Ανάποδη Καουμπόισσα

Με την στάση αυτή θα πρέπει να στρίψετε έτσι ώστε να κοιτάζετε τα πόδια του, ενώ ο κορμός σας θα πρέπει να είναι κάθετος στο κρεβάτι (ή μπορείτε να γείρετε την πλάτη σας προς τα πίσω). Με την στάση αυτή όχι μόνο του προσφέρετε εξαιρετική θέα προς τα οπίσθιά σας, αλλά και δοκιμάζετε μία εντελώς νέα γκάμα αισθήσεων, αφού τα σημεία τριβής διαφέρουν από τα συνηθισμένα.
Αν σας αρέσει να βρίσκεται από πίσω...

Η Σκυμμένη Τίγρης

Το να βρίσκεστε στα τέσσερα ενώ ο σύντροφός σας βρίσκεται από πίσω σας προσφέρει έτσι κι αλλιώς την απόλαυση του άγριου, ζωώδους σεξ. Μπορείτε, όμως, να φορτίσετε ερωτικά ακόμα περισσότερο τη στάση αυτή, χαμηλώνοντας το στήθος σας προς το κρεβάτι. Με την στάση αυτή ο κόλπος μακραίνει και σφίγγει, έτσι η αίσθηση της διείσδυσης γίνεται εντονότερη.
Αν σας αρέσουν οι στάσεις στο πλάι...

Ο Αιωρούμενος Επίσκοπος

Όταν βρίσκεστε στην στάση κουτάλι, με την πλάτη σας στο στήθος του, ανασηκώστε το πάνω πόδι έτσι ώστε να σας το κρατά ή αφήστε το να καλύψει το δικό του. Έτσι επιτρέπετε ακόμα πιο βαθιά διείσδυση, ενώ έχετε και οι δύο πρόσβαση στην κλειτορίδα σας, αν χρειάζεστε λίγο παραπάνω «ζέσταμα».

Τα Χρυσόψαρα που Φιλιούνται

Το σεξ στο πλάι μπορεί να πραγματοποιηθεί και ενώ κοιτάζετε ο ένας τον άλλον. Αρκεί να σηκώσετε το πάνω πόδι σας, ώστε να μπορεί να εισχωρήσει μέσα σας. Η κίνηση θα περιοριστεί σε τρίψιμο και όχι έντονο «χτύπημα», αλλά οι περιορισμένες αυτές κινήσεις μπορούν να σας διεγείρουν σημαντικά, καθώς το κάθε κούνημα των ισχύων του θα «βρίσκει» στο μπροστά και κεντρικό μέρος της κλειτορίδας σας. Επιπλέον, για τους πολύ ρομαντικούς, με την στάση αυτή έχετε τη δυνατότητα να κοιτάζεστε βαθιά στα μάτια και να φιλιέστε.
Αν σας αρέσουν οι προκλήσεις...

Ο Κεκλιμένος Πύργος της Πίζας

Η στάση αυτή απευθύνεται στους... προχωρημένους ερωτικούς παρτενέρ που δεν διστάζουν στις προκλήσεις: Ο σύντροφός σας πρέπει να γονατίσει, να πιάσει τα πόδια σας και να τα υψώσει πάνω στους ώμους του. Έπειτα θα εισχωρήσει μέσα σας, ενώ εσείς θα στηρίζεστε στο κεφάλι σας. Μπορεί την επόμενη μέρα να νιώσετε κάποια ενόχληση στον αυχένα, αλλά τη στιγμή εκείνη θα εντυπωσιαστείτε με την αίσθηση, ενώ θα κάνετε τον σύντροφό σας να νιώθει βασιλιάς του κόσμου, κάτι άλλωστε που θα διεγείρει και εσάς.

Πηγή: Redbookmag