Εμφανίστηκε ένα ενοχλητικό σπυράκι; Υπάρχει λύση!

01 Οκτ. 2013 - 15:35 | Γυναίκα

Είσαι έτοιμη να βγεις έξω και μόλις εμφανίστηκε ένα σπυράκι που σου χαλάει τη διάθεση; Μάθε ένα γρήγορο τρικ για να το εξαφανίσεις χωρίς καν να αφήσει σημάδι.

Μην βιαστείς να σπάσεις το εκνευριστικό σπυράκι, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να επαναμολύνεις την περιοχή που αυτό βγήκε και να «τραυματίσεις» το πρόσωπο σου.
Επωφελήσου από τις μαγικές ιδιότητες της ασπιρίνης και του λεμονιού, που μπορούν να σε βγάλουν… ασπροπρόσωπη σε χρόνο μηδέν!
Σπάσε δύο ασπιρίνες με το γουδί και πρόσθεσε λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού. Ανακάτεψε το μείγμα μέχρι να γίνει μια παχύρευστη μάζα. Έπειτα άλειψε πάνω στο σπυράκι (ή την κοκκινίλα)  την κρέμα που δημιούργησες και άστο μερικά λεπτά μέχρι να στεγνώσει. Ξέβγαλε με χλιαρό νερό και βάλε σε όλο σου το πρόσωπο μικρή ποσότητα από την κρέμα ενυδάτωσης σου.
Τώρα μπορείς να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου για να λάμψεις στην έξοδό σου!  
Tip: Για να σιγουρευτείς ότι το μείγμα αυτό δεν θα προκαλέσει κάποια αλλεργική αντίδραση στο δέρμα σου, testαρε το αρχικά σε ένα σημείο του σώματός σου πιο… ανθεκτικό, όπως είναι ο καρπός του χεριού σου.