Επικαιρότητα:

Οι κάπες είναι must και αυτή τη σεζόν!

10 Οκτ. 2013 - 20:21 | Shopping

Φέτος επανέρχονται στο προσκήνιο και δε θυμίζουν σε τίποτα το κλασικό, διαχρονικό πανωφόρι περασμένων δεκαετιών. Γούνινες επενδύσεις, sporty διάθεση αλλά και «αυστηρές» φόρμες είναι οι βασικές προτάσεις των οίκων μόδας για τις κάπες της σεζόν, που μας κρατάνε ζεστές ενώ χαρίζουν μια ιδιαίτερη αισθητική στο σύνολό μας.

Όποιο και αν είναι το στυλ σου, σίγουρα θα βρεις την τέλεια κάπα που θα γίνει ο σύμμαχος των χειμερινών σου εμφανίσεων! Μη διστάζεις να τη φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ για να δώσεις ένα twist κομψότητας ακόμα και στο πιο casual look.

Δες τις 4 πιο in εκδοχές της κάπας που πρέπει να αποκτήσεις αυτή τη σεζόν

Γούνα: Μια οικολογική γούνινη καπίτσα μπορεί να αποθεώσει ακόμα και το πιο συντηρητικό σύνολο. Φόρεσέ τη το βράδυ πάνω από ένα total outfit, το πρωί πάνω από το ταγιέρ του office look σου ή με ένα απλό τζην και λευκό t-shirt για να δώσεις glam αέρα στο λουκ σου.

Ανδρόγυνο λουκ: Σε πιο μίνιμαλ γραμμή, η συγκεκριμένη κάπα μοιάζει περισσότερο με super chic σακάκι που αφήνει ελεύθερα τα χέρια.

Sporty: Μια παραλλαγή του κλασσικού μπουφάν, για τις λάτρεις του sportive look που θα… τους λύσει τα χέρια.Κομψή και σούπερ θηλυκή, μια τέτοια κάπα είναι η τέλεια παραλλαγή του «φουσκωτού» μπουφάν που αφαιρεί πόντους θηλυκότητας από το σύνολό σου.

Embellished: Οι super trendy ροζ αποχρώσεις κυριαρχούν και στο πανωφόρι της σεζόν! Κοριτσίστικα χρώματα, girly αισθητική και λαμπερές λεπτομέρειες ραμμένες πάνω στο κομμάτι, αποτελούν την τέλεια επιλογή για γυναίκες με άποψη!

Δείτε φωτογραφίες για να πάρετε ιδέες πώς να φορέσετε την κάπα σας