Τα πιο trendy κοσμήματα αυτής της σεζόν και πώς θα τα φορέσουμε!

08 Ιαν. 2014 - 16:54 | Shopping

Τα μεγάλα, ογκώδη κοσμήματα είναι αυτό το επιπλέον αξεσουάρ που χρειαζόμαστε όταν θέλουμε να απογειώσουμε την εμφάνισή μας. Δείτε παρακάτω ποια είναι τα πιο trendy κομμάτια της σεζόν.

1. Μεγάλα σκουλαρίκια: Τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, δίνουν λάμψη και εντυπωσιάζουν εφέτος με τις πέτρες τους. Χτενίστε τα μαλλιά σας προς τα πίσω, υιοθετήστε ένα wet look ή πιάστε τα σε Ponytails και σινιόν, ώστε ν΄αποκαλυφθούν! Ταιριάζουν τόσο με ανοιχτά ντεκολτέ, όσο και με μονόχρωμες κλειστές στο λαιμό μπλούζες ή ζιβάγκο!

2. Εντυπωσιακά βραχιόλια- χειροπέδες: Οι χειροπέδες αυτή τη σεζόν άλλαξαν μορφή. Απέκτησαν πλέξη και πολλές πέτρες. Μια μεγάλη χειροπέδα βραχιόλι, μπορεί να είναι αρκετή σ΄ένα βραδινό ντύσιμο. Αν θέλετε απαραιτήτως κάτι ακόμη, δυο μικρά σκουλαρίκια πάνω στο αυτί, είναι αρκετά, ώστε το βραχιόλι να είναι ο πρωταγωνιστής!

3. Κοντά και ογκώδη κολιέ: Είναι το απόλυτο statement της σεζόν. Για κάθε ώρα της ημέρας, για κάθε ντύσιμο. Ακόμη και τα πιο βραδινά κολιέ, με πέτρες και στρας μπορούν αυτόν τον χειμώνα να φορεθούν ακόμη και με τζιν, άσπρες μπλούζες και πουκάμισα.

4. Μακριές αλυσίδες: Οι κλασικές τύπου chanel αλυσίδες δεν πέφτουν ποτέ από τη μόδα. Δίνουν φοβερό στυλ και δυναμισμό σε κάθε Outfit, ενώ πάντα θα είναι κομψές!

5. Κοντό και μακρύ κολιέ μαζί: Ο λαιμός και το μπούστο σε πρώτο πλάνο. Για πολύ μοντέρνα κορίτσια αυτό το Mix and match στυλ είναι απίθανο!

6. Ένα κολιέ ανάποδα: Μια νέα πινελιά στο ντύσιμό σας, είναι να βάλετε το μακρύ σας κολιέ στην πλάτη. Αρκεί να είναι γυμνή και περιποιημένη με το εξώπλατο φόρεμα ή μπλούζα που θα έχετε επιλέξει. Είναι τόσο σέξυ!

7. Κολιέ με πέρλες στο χέρι: Ένα ή δύο μακριά κολιέ με πέρλες φορεμένα σαν βραχιόλια και στα δυο σας χέρια, παραμένει μια κλασική και super chic πρόταση για κάθε γυναίκα!