Πότε η σεξουαλική επαφή με τον σύντροφό σου γίνεται καλύτερη;

11 Απρ. 2014 - 10:45 | Σχέσεις

-Όταν θέλεις τον άλλον πάρα μα πάρα πολύ. Αυτό που καίγεσαι, που θέλεις να γίνεις ένα μαζί του, να τον αγγίξεις, να τον χαϊδέψεις, να τον φιλήσεις.

-Όπως φαντάζεσαι, όλα τα παραπάνω εντείνονται αν το σεξ δεν γίνει από το πρώτο βράδυ που θα τσουγκρίσετε τα ποτά σας.

-Και μια που είπαμε για ποτά: το να μην είσαι μεθυσμένη. ΟΚ, ένα ποτήρι κρασί σε βοηθάει να χαλαρώσεις. Αλλά αν θέλεις να νιώσεις τη μαγεία του σεξ σε κάθε σου κύτταρο, φρόντισε να είσαι νηφάλια.

-Όταν αισθάνεσαι ότι και ο άλλος σε θέλει πάρα μα πάρα πολύ. Τίποτα πιο αφροδισιακό από έναν άντρα που σε ξέρει και σε θέλει ολόκληρη. Μιλάμε για αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι σαν να μην έχει υπάρξει παρόμοιο αντικείμενο του πόθου στην ιστορία της ανθρωπότητας.

-Όταν δε σε απασχολεί τίποτ’ άλλο εκείνη τη στιγμή. Στο σεξ που θα σου μείνει αξέχαστο δεν χωράνε δεύτερες σκέψεις , άγχος για το αν φαίνεται η κυτταρίτιδα, ανησυχία για το πότε θα προλάβεις τα deadlines στη δουλειά / βάλεις πλυντήριο / πληρώσεις τη ΔΕΗ.

-Εντάξει, είναι καλύτερο στις διακοπές γιατί έχεις και άπλετο χρόνο. Το σεξ, γενικά, θέλει χρόνο. Θέλει χρόνο για να βρεθείς με το φίλο σου, να τον αισθανθείς κοντά σου, να αγκαλιαστείτε, να μυριστείτε και να προχωρήσετε, σύμφωνα με το cosmopolitan.Όταν αφιερώνεις χρόνο στη σωματική σας ένωση και δεν την ξεπετάς απλά, όλο αυτό που συμβαίνει μεταξύ σας αποκτά και μεγαλύτερη αξία. Και για τους δυο σας.