Επικαιρότητα:

Μελέτη: Πολεμάνε να φύγω από την τηλεόραση

16 Απρ. 2014 - 09:32 | Media

Η Ελεονώρα Μελέτη με νέο look φωτογραφήθηκε και μίλησε για την εκπομπή της και τι θα κάνει του χρόνου.

Η παρουσιάστρια του «Μελέτησέ το» είπε: "Πλέον αυτού του είδους τα δημοσιεύματα για μένα είναι ρουτίνα. Γράφονται και αναπαράγονται, σχεδόν copy paste, από το 2005. Το μόνο που αλλάζει είναι το έτος και το όνομα της εκπομπής. Όχι δεν με έχουν κουράσει, απλώς κάποιες φορές με στεναχωρούν. Νομίζω ότι είναι καιρός κάποιοι να το πάρουν απόφαση ότι υπάρχω στην τηλεόραση! Το πολεμάνε να φύγω 10 χρόνια, αλλά δεν τους έχει κάτσει. Και στην τελική δεν έχουν κουραστεί να βγαίνουν κάθε φορά αναξιόπιστοι και ανακριβείς όταν το ρεπορτάζ τους δεν επαληθεύεται;"

Η Ελεονώρα τονίζει ότι δεν υπήρξαν σύννεφα στη συνεργασία της με το Star: "Με το Star δεν έχω έρθει ποτέ σε ρήξη ή σύγκρουση ούτε έχω τσακωθεί προσωπικά με τους ιθύνοντες. Δεν έχουμε ποτέ διαφωνήσει σε βαθμό που να προκληθούν στη σχέση μας αρνητικά συναισθήματα ή έστω μια ψυχρότητα".

Και δεν διστάζει να πει: "Την επόμενη σεζόν μπορεί να καθίσω σπίτι μου!".

Όσο για το θέμα των αντικαταστάσεων και τις εκλογές είπε: "Μακάρι να είχε βρεθεί αντικαταστάτρια, ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να με αντικαταστήσει για 20 μέρες που έπρεπε να λείψω αναγκαστικά για τις εκλογές, ώστε και η εκπομπή να μην κοπεί και εγώ να μπορώ μετά να επιστρέψω στη θέση μου μέχρι τον Ιούλιο".