Όταν ο Μουτσινάς είχε μαλλιά!

25 Απρ. 2014 - 09:39 | Show Biz

Τον Νίκο Μουτσινά τον γνωρίσαμε χωρίς μαλλιά. Η εικόνα αυτή με το κεφάλι του... γλόμπο είναι ιδιαίτερα έντονη και απόλυτα συνδεδεμένη με εκείνον, σε τέτοιο βαθμό που δημιουργεί την αίσθηση ότι ήταν πάντα έτσι. Οτι πάντα είχε το κεφάλι του ξυρισμένο, ότι ποτέ δεν είχε μαλλιά. Την εικόνα αυτή «χάλασε» σήμερα η Σάσα Σταμάτη η οποία ανέσυρε από το προσωπικό της αρχείο και έδειξε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 φωτογραφίες του παρουσιαστή με μαλλιά!

Αφορμή στάθηκε μια ατάκα του παρουσιαστή στην εκπομπή που παρουσιάζει στον Αlpha. Οταν συζητούσαν για τα όσα λέγονται για την Μεγάλη Παρασκευή, ο Νίκος Μουτσινάς είπε τα... μαλλιά του έπεσαν επειδή λούστηκε μια τέτοια ημέρα. Η ατάκα αναπαράχθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 όπου οι παρουσιαστές έκοψαν και έραψαν. Μεταξύ άλλων η Σάσα Σταμάτη, καθώς όπως είπε είχε αϋπνίες και είπε να ψάξει στο αρχείο της όπου βρήκε δύο φωτογραφίες του Νίκου Μουτσινά από την εποχή που είχε μαλλιά και τις οποίες παρουσίασε στην εκπομπή του ΑΝΤ1. «Κάποτε ο Μουτσινάς ήταν βασιλιάς της τρίχας...», είπε.

Ο Νίκος Μουτσινάς παρακολουθούσε την εκπομπή και έστειλε μήνυμα στην Φαίη Σκορδά, λέγοντας ότι θα κάνει μήνυση στην Σάσα... «Η Σταμάτη είναι γελοία, θα της κάνω μήνυση» έγραψε με το γνωστό του χιούμορ.



Πηγή:www.iefimerida.gr