Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 22 Ιουλίου

22 Ιουλ. 2014 - 13:36 | Ζώδια

ΚΡΙΟΣ: Η κοινωνικότητά σας θα αποδειχτεί ιδιαίτερα ωφέλιμη τόσο για τον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και για τον προσωπικό. Οι καλές ημέρες δεν θα λείψουν και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε προκειμένου να διευρύνετε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακόμη και αν κάποιες στιγμές είστε ενάντια σε περιστάσεις ή ανθρώπινες συμπεριφορές που τυγχάνει να σας προκαλούν, θα ανταμειφθείτε για ό,τι προσφέρατε μέσα στο περιβάλλον σας και έξω από αυτό και θα δικαιωθείτε για ό,τι πιστεύατε και ό,τι ελπίζατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το ψυχικό σθένος και το ένστικτό σας θα σας σώσουν στις δύσκολες στιγμές. Ακολουθήστε δοκιμασμένες διαδρομές και πείτε «ναι» σε κάτι που θα σας προσφέρουν. Ενισχύονται η αντίληψη και η διορατικότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φύγετε από πρόσωπα, πράγματα ή καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν, σας ακινητοποιούν ή σας βλάπτουν. Τα εξωτερικά γεγονότα θα σας επηρεάζουν και θα σας υποχρεώνουν να δείχνετε τον καλύτερο εαυτό σας.

ΛΕΩΝ: Είναι απόλυτα λογικό ότι θα νιώθετε πιεσμένοι και τα διλήμματά σας ολοένα και θα πληθαίνουν. Σταματήστε να συμπεριφέρεστε σαν άβουλα πιόνια στα χέρια των άλλων και πείτε τα πράγματα με το όνομά τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν βοηθάτε τον εαυτό σας με το να του στερείτε την προσωπική σας ελευθερία. Μην ψάξετε να βρείτε λύσεις εκεί όπου δεν υπάρχουν, γιατί είναι προτιμότερο να αφήσετε τον χρόνο να αποκαλύψει την αλήθεια, χωρίς να υπάρχει η δική σας παρέμβαση.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να βρείτε τρόπο να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μη χάσετε την ψυχραιμία σας. Οσοι από εσάς έχετε αδικηθεί στον εργασιακό σας χώρο, θα πάρετε το αίμα σας πίσω. Η απομόνωση αυτή τη φορά δεν θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα σημειωθούν καινούργιες επαγγελματικές εξελίξεις που θα σας ευχαριστήσουν και θα υπάρχουν όλες οι προοπτικές για ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση. Μην είστε βιαστικοί να κρίνετε ή να απορρίψετε κάτι που ακόμη διαμορφώνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το καλύτερο στη δική σας περίπτωση θα είναι να αφήσετε τους άλλους να σας πλησιάσουν ώστε να πάρετε τα μηνύματα που θέλουν να σας δώσουν και στη συνέχεια να τα επεξεργαστείτε με τον δικό σας τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε προσαρμοστικοί και εργατικοί, αποφεύγοντας τα μπερδέματα, γιατί ο σκοπός είναι να μην κάνετε λάθη κρίσης ή συμπεριφοράς που θα προκαλέσουν απώλειες οικονομικού χαρακτήρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα διλήμματα που έχετε θα αρχίσουν να υποχωρούν και θα είστε έτοιμοι να προβείτε σε ουσιαστικές συζητήσεις, διατηρώντας τα όρια και αποφεύγοντας παρανοήσεις στα λεγόμενά σας.

ΙΧΘΥΣ: Αυξάνεται ο συναισθηματισμός σας και θα σας κάνει να νιώθετε διχασμένοι σε αυτά που νιώθετε και σε αυτά που νομίζετε ότι νιώθετε. Από τη μία θα είστε ευάλωτοι και από την άλλη θα είστε ανοιχτοί να δοκιμάσετε καινούργιες εμπειρίες προκειμένου να καλυφθείτε.