Τα έξι αλάνθαστα σημάδια που φωνάζουν ότι σε θέλει!

22 Ιουλ. 2014 - 16:21 | Σχέσεις

Τα σημάδια του αν σε θέλει ή όχι είναι πάντα εκεί. Μην κλείνεις τα μάτια και διάβασε τις 6 κινήσεις του που πρέπει να σε πείσουν ότι το παιδί σε ΘΕΛΕΙ!

1. Σου κάνει επίδειξη για τις σωματικές του αντοχές. Σου δείχνει ότι μπορεί να σηκώσει βαριά αντικείμενα; Έμεινες  με το στόμα ανοιχτό όταν στη μετακόμιση σου ή ενός φίλου σας ήρθε, σήκωσε τα μανίκα και τον είδες να σηκώνει βαριά έπιπλα και κιβώτια με χαρικτηριστική άνεση; Ναι, ο έρωτας δίνει φτερά!

2. Χωρίς να έχει σχέση με τη συζήτησή σας σου αναφέρει συχνά την οικονομική του κατάσταση. "Πήγαμε σε αυτό το club χτες με τα παιδιά και ανοίξαμε αυτή τη βότκα ξέρεις, που κάνει 500 ευρώ"... Χμμμ! Ο μόνος λόγος που σε ενημερώνει είναι για να καταλάβεις πως μαζί του θα ζήσεις στιγμές πολυτέλειας. Για τον άντρα το χρήμα είναι επίδειξη δύναμης και εξουσίας. Αν θα αντισταθείς είναι μια άλλη υπόθεση.

3. Σου μιλάει συχνά για τις επισκέψεις του στο γυμναστήριο. "Τις προάλλες πήγα στο γυμναστήριο και...", "εκείνο το βράδυ μόλις έφευγα από το γυμανστήριο..."! Κάποια τους είπε ότι το γυμνασμένό σώμα μετράει και από τότε μας έχουν τρελάνει με τους κοιλιακούς τους!

4. Σε καλεί σπίτι του για να σου μαγειρέψει. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μην μαγειρέψει εκείνος, αλλά να πάρει delivery. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν σε καλεί σε φαγητό σίγουρα σε θέλει. Καλή όρεξη!

5. Καυχιέται για κάτι extreme που έχει κάνει. Είτε έκανε sky diving, είτε ορειβασία στον Όλυμπο, είτε πήγε για camping στην Ελαφόνησο με τα κολλητάρια του, οι άντρες θέλουν να διηγηθούν κάτι που εσύ δεν έχεις κάνει για να σε εντυπωσιάσουν. Έμμεσα σου λέει ότι είναι  θαρραλέος και δυνατός.

6. Διηγείται ιστορίες για το πόσο αυθόρμητος και αστείος είναι. Πρέπει να σου δείξει πόσο άνετος, φιλικός και επικοινωνιακός είναι. Σαν να σου λέει πως η ζωή μαζί μου θα είναι μια συνεχής διασκέδαση. Η συμβουλή μας πάντως είναι πως οποιοσδήποτε περιγράφει τον εαυτό ως "αστείο και αυθόρμητο" κατά πάσα πιθανότητα είναι το ακριβώς αντίθετο.