Επικαιρότητα:

Μαρινέλλα: Η αλήθεια για την υγεία της

23 Ιουλ. 2014 - 22:03 | Show Biz

Μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο χωρίς -ευτυχώς!- να πρόκειται για κάτι το σοβαρό. Η Μαρινέλλα προκειμένου να δώσει οριστική λύση σε ένα παλιό ορθοπεδικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον ώμο επέλεξε το νυστέρι, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να διακόψει για λίγο το πρόγραμμα της περιοδείας που κάνει ανά την Ελλάδα με τον Κώστα Χατζή.

Τη Δευτέρα η μεγάλη μας ερμηνεύτρια εισήχθη εκτάκτως σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων, όπου υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση. Οι θεράποντες ιατροί τής απαγόρευσαν κάθε δραστηριότητα για τουλάχιστον δύο ημέρες και ως εκ τούτου η συναυλία που θα έδινε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου ακυρώθηκε. Θα πρέπει να πούμε ότι η ξαφνική εισαγωγή της στο νοσοκομείο προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους πάμπολλους φανατικούς θαυμαστές της τραγουδίστριας σε όλη την Ελλάδα, που ήθελαν να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει αλλά και το αν θα συνεχιστεί το πρόγραμμα της περιοδείας της.

«Η κυρία Μαρινέλλα είναι καλά! Χειρουργήθηκε στον ώμο της, όπου αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα, το οποίο τον τελευταίο καιρό είχε επιδεινωθεί. Αναγκαστικά η συναυλία στη Ρόδο δεν θα μπορούσε να δοθεί και γι” αυτό ακυρώθηκε, αλλά θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία, η οποία αναζητείται από τον παραγωγό της περιοδείας» λέει άτομο στην εφημερίδα «Espresso» από το περιβάλλον της Μαρινέλλας, το οποίο προσθέτει: «Η προγραμματισμένη συναυλία γι” αυτή την Παρασκευή στη Μυτιλήνη θα δοθεί κανονικά, όπως επίσης και οι υπόλοιπες που ακολουθούν. Την ερχόμενη εβδομάδα η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής θα βρίσκονται στην Κρήτη, όπου θα δώσουν τρεις συναυλίες: στο Ηράκλειο, στην Κρήτη και στα Χανιά. Μάλιστα τη Δευτέρα, μόλις φτάσει στο Ηράκλειο, θα επισκεφτεί το τοπικό νοσοκομείο για να της κόψουν τα ράμματα της εγχείρησής της»

πηγη www.govastileto.gr