Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτός είναι ο λόγος που επέστρεψε πριν σαραντίσει

28 Ιουλ. 2014 - 09:17 | Media

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε συνέντευξή της μίλησε για την επιστροφή της στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» και μιλά για την καθημερινότητά της με τα δυο παιδιά.

 

«Με ένα νεογέννητο ο χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός. Μακάρι να είχα περισσότερες μέρες, αλλά αυτή ήταν η συμφωνία μου με το κανάλι εξαρχής και όφειλα να την τηρήσω. Ίσως κι εγώ, λόγω κάποιων καταστάσεων που έζησα στο παρελθόν, στις οποίες δεν θα ήθελα να επεκταθώ, είπα ΟΚ στο να γυρίσω τόσο σύντομα. Εν έτει 2014, με την ανεργία που υπάρχει γύρω μας, όταν έχεις μια δουλειά, θέλεις να την προασπίσεις, είτε μιλάμε για μια θέση στην τηλεόραση είτε σε μια επιχείρηση, ειδικά στον ιδιωτικό τομέα, όπου υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Το καλό, πάντως, είναι πως η εκπομπή ξεκινά πολύ πρωί και στις 11.30 είμαι πίσω στα μωρά μου», είπε για την επιστροφή της στο People!

Και πρόσθεσε: «Είναι τέτοιο το άγχος της καθημερινότητας με τα παιδιά, που η εμφάνισή μου έχει μπει σε δεύτερη μοίρα. Δεν θέλω να ωραιοποιήσω αυτό που ζω. Βιώνω την απόλυτη ευτυχία μαζί με το απόλυτο πήξιμο. Από τις 6.00 το πρωί μέχρι στις 21.00, όταν κοιμάται η Νάγια –γιατί το μωρό κοιμάται για ένα τρίωρο το πολύ– περνάνε οι ώρες και οι εβδομάδες και είναι κάπως σαν τη μέρα της μαρμότας!»