Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 28 Ιουλίου

28 Ιουλ. 2014 - 09:26 | Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα;

ΚΡΙΟΣ 

Επιστροφή σʼ εσένα! Τις επόμενες μέρες είναι μια καλή ευκαιρία να επιδιώξεις συναντήσεις με ανθρώπους που θέλεις να δεις ΕΣΥ, να κάνεις πράγματα που θες ΕΣΥ και να αρνηθείς, ευγενικά πλην αμετάκλητα, προτάσεις που δεν σε ικανοποιούν, μόνο και μόνο για να είσαι με κάποιον/α.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Είσαι σταθερός/η σʼ αυτά που ζητάς από τις σχέσεις σου; Τα κοινωνείς στον/στην Άλλο/η από την πρώτη στιγμή χωρίς νʼ αφήνεις τυφλά σημεία; Έχεις πειστεί για τι αξίζεις και για τι όχι; Γιατί αν τα κάνεις όλα αυτά δεν βρίσκω κανένα λόγο να γκρινιάζεις για μοναξιά. Αντίθετα να νιώθεις πανίσχυρος/η.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Η προοπτική του εγκλωβισμού μέσα στο σπίτι τις επόμενες μέρες αρκεί για να βγάλεις καντίλες σε κάθε σπιθαμή του δέρματος σου. Από την άλλη πλευρά, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την προοπτική του νʼ αναγκαστείς να δουλέψεις περισσότερες ώρες από αυτές που είχες προγραμματίσει αρχικά. Φρόντισε να είσαι συγκεντρωμένος/η λοιπόν για να τελειώνεις σβέλτα!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο χρόνος περνάει, οι μέρες τρέχουν, έχεις πράγματα να κάνεις, ένα πλάνο ζωής, δουλειά και οικογένεια, να ερωτευτείς χωρίς να πληγωθείς, να πιάσεις ένα σπίτι, να ξεπληρώσεις το δάνειο.... ΣΤΟΠ!! Καρκίνε από όλα τα παραπάνω πρέπει να κρατήσεις μόνο την πρώτη φράση. Ο χρόνος περνάει. Και πιο σωστά τώρα: Ο χρόνος περνάει και χάνεται και εσύ δεν διασκεδάζεις, δεν απολαμβάνεις, δεν χαλαρώνεις. Προσπάθησε τις επόμενες μέρες σε παρακαλώ να απολαύσεις την ζωή και όχι να την κυνηγάς σαν το κογιότ που κυνηγάει το Μπιπ Μπιπ και καταλήγει στο τέλος με μια βόμβα στο χέρι.

 

ΛΕΩΝ 

Γίνεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο προφανές πως, ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσεις τις οικονομικές σου δυσχέρειες, είναι να εργαστείς ακόμη περισσότερο. Θα με ρωτήσεις: «Πόσο περισσότερο πια;». Απαντώ: «Αν είσαι σε μια δουλειά που σκοτώνεσαι για πενταροδεκάρες δεν ευθύνομαι ούτε εγώ, ούτε ο Κρόνος!».

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πάντα είχες ένα θέμα να αποδεχτείς δικαιολογίες του τύπου: «Ε, αυτά συμβαίνουν!» ή «Καμιά φορά τα κάνεις όλα σωστά και δεν έχεις το αποτέλεσμα που περιμένεις!». Εντάξει, εντάξει, δεν έχεις απλώς θέμα, το σιχαίνεσαι! Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Αφού ξεσπάσεις στους/στις συναδέλφους σου που θα καταφύγουν σε αυτά τα επιχειρήματα, μετά εσύ θα αρρωστήσεις από την υπερένταση. Όχι πάλι...

 

ΖΥΓΟΣ 

Είναι μερικές στάνταρ κινήσεις που μπορείς να κάνεις για να αποκομίσεις κέρδη από την καλή σου διάθεση. 1) Άσε το κινητό να χτυπάει στο βρόντο αν δεν θες να μιλήσεις, 2) κλείσε τα αυτιά σου σε δηθενιές και παρατηρήσεις που γίνονται μόνο για να γίνονται, 3) γράψε εκεί που δεν παίρνει μελάνι όσους/όσες φίλους/ες θεωρούν στανταράκι την παρουσία στις βαρετές καθιερωμένες εξόδους τους. Λες αυτή να είναι μια εικόνα από το μέλλον σου; Μακάρι...

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Ίσως πρέπει να ξεκινήσεις μια αναθεώρηση των δικαιωμάτων που απλόχερα προσέφερες τα τελευταία χρόνια όπως: να σε παίρνουν μερικοί (γονείς, συγγενείς, φίλοι) όποια ώρα τους τη βαρέσει, να υπάρχουν μερικά ζευγάρια κλειδιά από το σπίτι σου αριστερά και δεξιά, να μην αντιμιλάς στη γκρίνια αλλά να ακούς λες και αναγορεύτηκες εξομολογητής του καθένα εκεί έξω. Σειρά δράσης: 1. Εκτύπωση λίστας, 2. Διαγραφή δικαιωμάτων, 3. Ανασύνταξη δυνάμεων!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Δεν χρειάζονται και πολλά για να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σου. Ας ξεκινήσουμε από το βασικό: ποτέ δεν χρειαζόσουν υποβολείο (οικογένεια, σύντροφος, φίλοι) να επικροτεί την κάθε σου κίνηση – είσαι ο/η αυθεντικός/η εσύ όταν λειτουργείς με απόλυτο (σχεδόν σοκαριστικό) αυθορμητισμό. Αυτό είναι το κομμάτι που δείχνεις να έχεις ξεχάσει τελευταία. Από σήμερα και για τις επόμενες μέρες καλείσαι να το ανακαλύψεις ξανά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Πως πας από μαθήματα διαχείρισης νεύρων; Καλά το φαντάστηκα… Λοιπόν επειδή σήμερα μπορείς να κάνεις την τρίχα τριχιά με ταχύτητα πυραύλου, και όλοι ξέρουμε πως λειτουργείς αποδοτικότερα υπό καθεστώς ψυχραιμίας, ξεκίνα τις αναπνοές από το πρωί…

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Μερικές φορές ο μόνος τρόπος για να βγάλεις έναν άνθρωπο που αγαπάς (γονιό, φίλο, παιδί, σύντροφο) από τη μοναξιά και τη θλίψη του είναι να τον φέρεις εκτός εαυτού. Αυτό είναι το χάρισμα που λίγοι/ες μπορούν να εκτιμήσουν (σε αποκαλούν υστερικό/ή συνήθως) αλλά το υιοθετείς δίχως δεύτερη σκέψη αρκεί να αρχίσει να χτυπά πάλι η καρδιά αυτών που αγαπάς. Σήμερα ίσως χρειαστεί να το ξανακάνεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Και άντε και σου έσκασε από το πουθενά μια υπόνοια ερωτικού ενδιαφέροντος μέσα στην παρέα σου (είτε κυριολεκτικά φίλος/η, είτε γνωστός/η κάποιου/ας μέσα από αυτή). Θα πάρεις στα χέρια σου την κατάσταση ή πάλι περιμένεις την πρόταση να προκύψει ως δια μαγείας;