Τι θα κάνει ο Μάρκος Σεφερλής στο πρωινό του στο Mega

28 Ιουλ. 2014 - 17:32 | Media

Καλεσμένος της Λίζα Δουκακάρου και του Ιορδάνη Χασαπόπουλου, ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε κάποιες από τις ιδέες του για την καινούργια εκπομπή του στο Mega.

ADVERTISEMENT

Αν κανείς είχε αμφιβολία ότι ο Μάρκος Σεφερλής θα διαδεχθεί τον Πέτρο Κωστόπουλο στην πρωινή εκπομπή του Mega, δεν πρέπει να έχει πια, διότι ο νέος παρουσιαστής του καναλιού, καλεσμένος Λίζα Δουκακάρου και του Ιορδάνη Χασαπόπουλου μίλησε για τα σχέδιά του και την ομάδα του, η οποία θα μας κάνει παρέα από το φθινόπωρο.

 

Η είδηση δεν είναι νέα, καθώς εδώ και πολλές μέρες το ακούγαμε. Ο Μάρκος Σεφερλής θα παρουσιάζει το νέο πρωινό του μεγάλου καναλιού και οι σκέψεις του δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Υπόσχεται να μας κάνει να περνάμε καλά με κουτσομπολιό χωρίς κακία, με πολλές συνεντεύξεις χωρίς προγραμματισμένες ερωτήσεις, θέματα που ίσως έχουμε ξαναδεί, αλλά χωρίς κείμενα, ζωντανό κοινό μια φορά την εβδομάδα, παιχνίδια, διαγωνισμοί, ένα εντελώς νέο προϊόν. Δήλωσε ότι δεν θα "παίξει" τον δημοσιογράφο που δεν είναι, δεν θα παίζει κάποιον από τους ρόλους που κάνει στο θέατρο, θα επιδιώξει να κάνει χαλαρές κουβέντες με ανθρώπους, και να βγαίνει πολύ εκτός στούντιο, με πολλά live θέματα.

 

Όσον αφορά τις συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα έχει δίπλα του ή "έκοψε" είπε ότι είναι λογικό να λένε όλοι κάτι, αλλά κανείς δεν έδωσε εξετάσεις ώστε να τους "κόψει". Βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις με το κανάλι, δεν έχει κανένα πρόβλημα με πρόσωπα της τηλεόρασης, αλλά σχολίασε πώς δεν μπορείς να πείσεις κανέναν με ένα ίδιο μπουκάλι στο σούπερ μάρκετ και να λες στον πελάτη, δοκίμασέ το, διότι το περιεχόμενο είναι διαφορετικό.

 

 

 

Για την Ράνια Θρασκιά που ακούστηκε το όνομά της για συμμετοχή στην εκπομπή, είπε ότι είναι φίλη, καλή δημοσιογράφος και έχει κάνει και την παρουσιάστρια σε εκπομπές, ρώτησε και έμαθε ότι δεν έχει μιλήσει καν το κανάλι και ότι είναι μια είδηση που έπαιξε από μόνη της.

 

Για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είπε: "τον έχω παρακολουθήσει, έχει χιούμορ, είμαι σίγουρος επειδή μου το έχει δείξει ότι θα με σεβαστεί, εννοώ και σαν παρουσιαστή, αλλά και σαν άτομο που κάνει χιούμορ, γιατί και στο J2US που ήμασταν μαζί στα παρασκήνια γελάγαμε πάρα πολύ. Ξέρω ότι είναι φαν μου, έρχεται με βλέπει στις παραστάσεις και το λέω έτσι επειδή μου το έχει δηλώσει, για αυτό λέω ότι θα με σεβαστεί και ότι θα με ακολουθήσει και στο χιούμορ αυτό σε μια πρόχειρη κουβέντα που κάναμε, αλλά δεν είμαι αντίθετος στο να είναι στην εκπομπή. Μπορεί να μη μου άρεσε να είναι στο ίδιο πάνελ".

Όσον αφορά στην γυναίκα του, Έλενα Τσαβαλιά, είπε ότι μπορεί να είναι στην εκπομπή, αλλά δεν θα ακολουθήσουν την παλιά συνταγή των παρουσιαστών, καθώς όπως σχολίασε δεν του ταιριάζει καθόλου

Πηγή: ladylike.gr