Επικαιρότητα:

Δείτε τη Ναταλία Γερμανού με μαγιό και χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

30 Ιουλ. 2014 - 12:54 | Show Biz

Κοντά στους συντρόφους τους, που ταξίδεψαν στην Κρήτη στο πλαίσιο της περιοδείας της παράστασης «Ωχ. Ηλέκτρα», βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, η Ναταλία Γερμανού και η Κατερίνα Καραβάτου.

Ο 24χρονος σύντροφος της Ναταλίας Γερμανού, Μάνος Ιωάννου, και ο σύζυγος της Κατερίνας Καραβάτου, Κρατερός Κατσούλης, συμπρωταγωνιστούν στην κωμωδία του Αλέξη Καλλίτση, η οποία περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα.

Την προηγούμενη εβδομάδα η παράσταση φιλοξενήθηκε στα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο. Η 40χρονη παρουσιάστρια -μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha θα παρουσιάζει, όπως όλα δείχνουν, πρωινή εκπομπή με τον Κρατερό Κατσούλη κάθε Σαββατοκύριακο στο Ε- ταξίδεψε στο νησί καταγωγής της μητέρας της μαζί με την κόρη της Αέλια, που θα γίνει 3 ετών τον Σεπτέμβριο.

Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! συνάντησε τα δύο ζευγάρια το μεσημέρι της Παρασκευής στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμεναν, στο κέντρο του Ηρακλείου. Στη συντροφιά τους ήταν επίσης ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης της παράστασης Πέτρος Φιλιππίδης. «Η Ναταλία Γερμανού κολύμπησε αρκετή ώρα στην πισίνα, σε αντίθεση με τον Μάνο Ιωάννου που προτίμησε να χαλαρώσει στη σκιά», μαρτυρά στο περιοδικό πρόσωπο που τους συνάντησε.

«Η Ναταλία αστειεύεται ότι έχει μάθει απ” έξω όλες τις ξεκαρδιστικές ατάκες του έργου, αφού έχει παρακολουθήσει ξανά την παράσταση και σε άλλους σταθμούς της περιοδείας» περιγράφει πηγή στο ΟΚ!

Δείτε φωτογραφίες

germanoudiakopes1

germanoudiakopes2

germanoudiakopes3

germanoudiakopes4

germanoudiakopes5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

germanoudiakopes7

germanoudiakopes6

germanoudiakopes8