Επικαιρότητα:

Ρέμος - Ιγκλέσιας : Η συναυλία στην Μύκονο και το χειροφίλημα

31 Ιουλ. 2014 - 09:11 | Show Biz

Πανικός σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Ψαρού.

Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε την καθιερωμένη πλέον ετήσια συναυλία του στην Μυκόνου, στο bar-restaurant Nammos. Μαζί του στην σκηνή εμφανίστηκε φέτος ο Χούλιο Ιγκλέσιας. Kοσμικοί, επιχειρηματίες αλλά και προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο έγιναν μια ωραία ατμόσφαιρα, διασκεδάζοντας στους ρυθμούς των δύο αγαπημένων ερμηνευτών.

Ένας μικρός χαμός είχε ξεκινήσει από νωρίς, καθώς όλοι ήθελαν να δουν τους δυο καλλιτέχνες on stage! Πρώτος έκανε την εμφάνισή του ο Λατίνος καλλιτέχνης, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε για τις ερμηνείες του, αν και δεν έλειψαν κάποια προβληματάκια με τον ήχο, ενώ τραγούδησε και ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμo, όπου ο ένας φίλησε το χέρι του άλλου και το βίντεο ανέβασε η Όλγα Φαρμάκη στο Instagram! Στην συνέχεια, την σκυτάλη πήρε ο Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος παρέσυρε τους πάντες στο μελωδικό του ταξίδι.

Ανάμεσα στους περίπου δύο χιλιάδες ανθρώπους που απόλαυσαν την συναυλία, ήταν ο Παντελής Παντελίδης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τον αγαπημένο της.

Μετά από περίπου δυόμιση ώρες ολοκληρώθηκε το live, ενώ οι διάσημοι σε τρελά κέφια χόρευαν πάνω στα τραπέζια. Δείτε τι έγινε στην συναυλία αλλά και τι δήλωσαν επώνυμοι στο αποκλειστικό βίντεο του Μykonos Live Tv.