Επικαιρότητα:

Οι 3 μέθοδοι που πρέπει να ακολουθήσεις για περισσότερο σεξ

31 Ιουλ. 2014 - 09:20 | Σχέσεις

Τι πρέπει να κάνεις για να εκτοξεύσεις τη σεξουαλική σου διάθεση;

Αν η σεξουαλική σου διάθεση είναι πεσμένη και αναζητάς τρόπους για να την… ενεργοποιήσεις ξανά, η επιστήμη σου έχει τη λύση!

 

Βρήκαμε τις 3 μεθόδους που έχει αποδειχθεί ότι , αν τις ακολουθήσεις, θα εκτοξευτεί η σεξουαλική σου διάθεση στα ύψη: 

 

#1 Δείτε ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου: 

 

Όταν ένα ζευγάρι βλέπει μαζί ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου,έχει καλύτερη επαφή και συνεννόηση την ώρα της σεξουαλικής επαφής. Έρευνα που δημοσιεύθηκε πρόσφατα έδειξε ότι το 25% των ανθρώπων πιστεύει ότι αυτή η πρακτική τους έκανε να πειραματιστούν περισσότερο στο σεξ και το 20% ότι τους απελευθέρωσε στο να μοιραστούν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις.

 

#2 Dirty Talk:

 

Το «πρόστυχο», kinky σεξ βελτιώνει τη σεξουαλική αλλά και την πνευματική σου υγεία! Και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά ερευνητές που απέδειξαν ότι οι άνθρωποι που συνηθίζουν να μιλάνε στο σεξ και να δοκιμάζουν… νέες πρακτικές, όχι μόνο κάνουν περισσότερο σεξ αλλά έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και νιώθουν πιο ικανοποιημένοι από τη ζωή τους. 

 

#3 Δοκίμασε νέες στάσεις:

 

Οι ερευνητές τονίζουν ότι οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να φτάσουν σε οργασμό κατά την σεξουαλική επαφή, όταν επιδίδονται σε περισσότερες και διαφορετικές στάσεις στο σεξ. Οπότε μη βαριέσαι να δοκιμάσεις νέα πράγματα στο κρεβάτι! Τόλμησε να κάνεις τις φαντασιώσεις σου πράξη,και θα βγεις κερδισμένη…