Επικαιρότητα:

"Ναυάγησε" το Γαρμπή - Θεοδωρίδου - Ζήνα: Τι οδήγησε στη ματαίωση της συνεργασίας

21 Αυγ. 2014 - 10:25 | Show Biz

Μία «ανάσα» πριν αρχίσουν οι πρόβες ματαιώθηκε η πολυαναμενόμενη συνεργασία της Καίτης Γαρμπή, της Νατάσσας Θεοδωρίδου και της Πέγκυς Ζήνα, που είχαν δώσει τα χέρια για να εμφανιστούν μαζί στην «Ιερά Οδό», από τα μέσα του ερχόμενου Οκτώβρη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, το άδοξο φινάλε του σχήματος οφείλεται στη Νατάσσα Θεοδωρίδου η οποία αποχώρησε χωρίς συγκεκριμένη αφορμή και παρά το ότι είχε συμφωνήσει με τις δύο συναδέλφους της, τον επιχειρηματία και την Δήμητρα Γαλάνη που είχε αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια. Βέβαια, το αν η τραγουδίστρια -που είχε αποχωρήσει και από την προηγούμενη συνεργασία της, με την Μιμή Ντενίση, αξιώνοντας περισσότερα χρήματα από αυτά που είχε συμφωνήσει- έφυγε μόνη της ή... «την έφυγαν», παραμένει, προς το παρόν, επτασφράγιστο μυστικό.

Όπως μαθαίνουμε, Καίτη Γαρμπή και Πέγκυ Ζήνα εξετάζουν το ενδεχόμενο αντικατάστασης της Νατάσσας, προκειμένου να υλοποιηθεί η κεντρική ιδέα του σχήματος, η ένωση δηλαδή τριών «μεγάλων» φωνών του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Αν δεν βρεθεί αντικαταστάτης/αντικαταστάτρια, οι δύο τραγουδίστριες θα τραβήξουν δρόμους χωριστούς, καθώς αμφότερες έχουν κι άλλες προτάσεις για συνεργασία.

«Για να συνεργαστούν τρεις γυναίκες χρειάζεται μυαλό», δήλωσε πρόσφατα η Νατάσσα, ενώ σε άλλη της συνέντευξη είπε πως καμία από τις τρεις τους δεν έχει να αποδείξει τίποτα στις άλλες. Καταπώς φαίνεται, η κα. Θεοδωρίδου είχε το μυαλό να φύγει, όταν κατάλαβε πως τελικά κάτι θα έπρεπε να αποδείξει με την Καίτη και την Πέγκυ δίπλα της...