Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα

21 Αυγ. 2014 - 13:43 | Ζώδια

 ΚΡΙΟΣ: Αρκετή αναστάτωση και άγχος θα σας προκαλέσει κάποιο οικονομικό θέμα που εκκρεμεί εδώ και καιρό, επειδή εσείς δεν φροντίσατε να το διεκπεραιώσετε όταν έπρεπε. Καλό το ρίσκο, αλλά απαιτούνται και όρια.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν προβείτε σε βεβιασμένες κινήσεις, θα ρισκάρετε τα μελλοντικά οφέλη σας στον οικονομικό τομέα. Βεβαιωθείτε από πριν για την ορθότητα των κινήσεών σας και μετά κάντε τις αλλαγές που επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Γεμάτο συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές θα είναι το προσεχές διάστημα, γεγονός που θα φέρει νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και άνοδο στον οικονομικό τομέα. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη να ταξιδέψει και χαλαρώστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανανεωθείτε και γίνετε πιο δοτικοί, ώστε να εμπλουτίσετε τις γνωριμίες σας. Η συναισθηματική σας ζωή θα κυλήσει χωρίς σκαμπανεβάσματα, ενώ οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να βρείτε το άλλο σας μισό.

ΛΕΩΝ: Αποφασίστε να κάνετε κάποιες συζητήσεις με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας και θα βρείτε λύσεις για τα μεταξύ σας προβλήματα, αν αυτό σας ενδιαφέρει πραγματικά. Προσπαθήστε να επιμείνετε στους στόχους σας με διερευνητικό πνεύμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διατηρήστε ήρεμο το κλίμα στην καθημερινότητά σας, γιατί κάθε ένταση θα σας επηρεάσει αρνητικά. Οι αλλαγές και δη αυτές που είναι παρακινδυνευμένες δεν αρμόζουν στο άτομό σας, ούτε στην προσωπικότητά σας.

ΖΥΓΟΣ: Απευθυνθείτε στον σύντροφό σας για ό,τι νομίζετε ότι χρειάζεστε ή επιθυμείτε. Θα βρείτε αυτό που θέλετε, χωρίς να απαιτείται να κάνετε συνέχεια υποχωρήσεις προκειμένου να διεκδικήσετε τη θέση που σας ανήκει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στραφείτε, αν χρειαστεί, στα πρόσωπα της οικογένειάς σας, που είναι έτοιμα να σας στηρίξουν στις αντιξοότητες και στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στον επαγγελματικό σας χώρο. Προτιμήστε να αλλάξετε συμφέροντα, αν οι αξίες σας αντιτίθενται με αυτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντί να χάνετε χρόνο προσπαθώντας να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, προτιμήστε να μείνετε στο σπίτι και να χαλαρώσετε. Αν μάλιστα κατορθώσετε να αποφύγετε γενικώς τις συζητήσεις, θα είναι υπέροχο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα χρειαστεί να δώσετε αγώνα για τα οικονομικά σας θέματα, ειδικά τώρα που θα ανοιχτούν νέοι δρόμοι και η επικοινωνία σας θα είναι ευνοημένη. Φροντίστε οι ιδέες σας να παραμείνουν έξυπνες και πρωτοποριακές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είστε και θα παραμείνετε αθεράπευτοι ρομαντικοί και αυτό θα σας σώσει άλλη μία φορά από δύσκολες καταστάσεις. Διλήμματα που αφορούν τον συναισθηματικό τομέα θα χαλάσουν λίγο την καλή σας διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ: Προωθήστε τα οικονομικά ζητήματα κάνοντας τις κατάλληλες επαφές, αλλά αποφύγετε την πολυκοσμία που θα σας κουράσει και δεν θα σας βοηθήσει να προσανατολιστείτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άφοβα τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες.