Η selfie που άναψε φωτιές!

21 Αυγ. 2014 - 15:40 | Show Biz

Στενοχωρημένη είναι η νικήτρια του «The Voice» Μαρία Ελενα Κυριάκου, καθώς μια selfie έγινε η αιτία για να της προσάψουν -τόσο κυπριακά όσο και ελληνικά μέσα- έναν νέο έρωτα μετά το διαζύγιό της.
Η φωτογραφία που έβγαλε στη Μύκονο με τον μαέστρο και παραγωγό της Ευθύβουλο Θεοχάρους έγινε η αφορμή για σχόλια στα social media και blogs, που δημοσίευσαν άρθρα με τίτλο όπως «ο κούκλος αγαπημένος της Μαρίας Ελενας». Η ίδια δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει τέτοιου είδους σχόλια, καθώς έρωτας δεν της έχει προκύψει και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε τα τρία παιδιά της να διαβάζουν τέτοιες ανακρίβειες.
Η τραγουδίστρια και ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης, ο οποίος έχει γράψει τραγούδια ακόμη και για την Ελενα Παπαρίζου, δέχτηκαν πρόταση από γνωστή εταιρία στον χώρο της κρουαζιέρας και του τουρισμού για συνεργασία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Live

Το ταξίδι άρχισε στις 15 Αυγούστου και διήρκεσε έως τις 18 του μήνα, με σταθμούς σε Μύκονο, Σάμο, Χίο, Κουσάντασι και Λαύριο. Η ερμηνεύτρια, με τον Ευθύβουλο Θεοχάρους στο πιάνο, έκανε ένα live στο κατάστρωμα του πλοίου μία ημέρα μετά τη γιορτή της Παναγίας, το οποίο παρακολούθησαν 700 άτομα. Το μουσικό πρόγραμμα «απογειώθηκε» όταν η Μαρία Ελενα και ο Ευθύβουλος έκαναν αφιέρωμα στη δισκογραφία της Αννας Βίσση, καθώς ο κόσμος συμμετείχε τραγουδώντας.
Αυτήν την περίοδο η τραγουδίστρια, που είχε ως coach στο «The Voice» τη Δέσποινα Βανδή, ετοιμάζει τρεις συναυλίες στη Λευκωσία, ενώ θα συμμετάσχει και σε μια θεατρική παράσταση κυπριακής παραγωγής. Επίσης, το φθινόπωρο θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, ύστερα από απαίτηση των ομογενών.
Οσο για τον χειμώνα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρία Ελενα θα κλείσει συνεργασία με μεγάλη αθηναϊκή πίστα, δίπλα σε σπουδαίο Ελληνα καλλιτέχνη. Ωστόσο, ύστερα από ώριμη σκέψη αποφάσισε να μη μετακομίσει στην Αθήνα, αλλά να κινείται μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, αφού δεν θέλει τα παιδιά της να αλλάξουν περιβάλλον, ενώ επιθυμεί να βρίσκονται κοντά στον πατέρα τους.