Επτά λάθη ομορφιάς και πώς να τα διορθώσεις!

22 Αυγ. 2014 - 20:41 | Γυναίκα

Εννιά στις 10 γυναίκες παραδέχονται ότι κάνουν πολλά λάθη που αφορούν στην ομορφιά τους καθημερινά! Δες ποια είναι τα πιο συνηθισμένα από αυτά και πως να τα διορθώσεις!

1. Λούζεις πολύ συχνά τα μαλλιά σου
Το συχνό λούσιμο μπορεί να απορροφήσει από τα μαλλιά σου τα φυσικά τους έλαια. Προσπάθησε να λούζεσαι κάθε δύο-τρεις μέρες.

2. Βάζεις πολύ conditioner
Προσπάθησε να βάζεις conditioner μόνο στις άκρες και κατά μήκος των μαλλιών σου και όχι στις ρίζες σου.
 
3. Δε χρησιμοποιείς προστατευτικό για τη ζέστη
Η ζέστη που βγαίνει από το πιστολάκι και τα σίδερα ισιώματος καταστρέφει σιγά σιγά τα μαλλιά σου. Προσπάθησε να τους απλώνεις πριν ξεκινήσεις το styling κάποιο ειδικό προϊον για την προστασία τους.

4. Κάνεις την αλογοουρά σου στο ίδιο σημείο
Πιάνεις πάντα τα μαλλιά σου σε μία ψηλή αλογοουρά; Φρόντισε να μην τα πιάνεις στο ίδιο ακριβώς σημείο κάθε μέρα καθώς αποδυναμώνονται τα μαλλιά σου στο σημείο εκείνο.

5. Ξεχνάς το λαιμό σου
Θέλςι να έχει πρόσωπο μωρού και λαιμό γαλοπούλας; Όχι! Φρόντιζε να βάζεις την ενυδατική σου κρέμα και στο πρόσωπο και στο λαιμό. Και μην ξεχνάς και το αντηλιακό σου..

6. Βάζεις makeup πριν στενγώσει και απορροφηθεί η ενυδατική σου κρέμα
Η ενυδατική κρέμα πρέπει να απορροφηθεί καλά πριν βάλεις οτιδήποτε άλλο στο πρόσωπό σου. Άφησέ την τουλάχιστον για ένα λεπτό και έπειτα συνέχισε με το μακιγιάζ σου.

7. Έχεις κιτρινισμένα νύχια
Όταν βάφεις συνεχώς τα νύχια σου το αποτέλεσμα είναι να κιτρινίζουν. Για να το αποφύγεις αυτό μπορείς απλά να βάζεις πάντα μία βάση στα νύχια σου πριν τα βάψεις.

Πηγή: gr.celebrity.yahoo.com