Ελευθερία... τέλος για τον Μάριο και τη Σοφία

28 Αυγ. 2014 - 17:20 | Show Biz

Τα σκαλιά του δημαρχείου ανέβηκε πριν από λίγες μέρες ο Μάριος Ιορδάνου με την αγαπημένη του -επίσης ηθοποιό- Σοφία Καζαντζιάν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Πεντέλης και επισφράγισε τη μακροχρόνια σχέση του (ο έρωτάς του μετράει ήδη έξι χρόνια), μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η Σοφία για εκείνη την ημέρα επέλεξε να φορέσει μια φαρδιά παντελόνα, συνδυασμένη με ασπρόμαυρο μπούστο.

Μετά την τελετή, οι δυο τους αναχώρησαν για ταξίδι του μέλιτος σε διάφορα μέρη του εξωτερικού, κάνοντας στάση σε Βενετία και Βουδαπέστη. Ο Μάριος και η Σοφία γνωρίστηκαν όταν έπαιζαν μαζί στο σίριαλ του Στράτου Μαρκίδη «Χωρίς όρια» του ΑΝΤ1 και όπως φάνηκε, αυτή η συνάντηση έμελλε να είναι καθοριστική στη ζωή τους. Οι ηθοποιοί έχουν ήδη επιστρέψει στην Αθήνα από τις διακοπές τους, αφού από τις 22 Σεπτεμβρίου και για δέκα μόνο παραστάσεις θα παρουσιάσουν στο Vault την περσινή τους επιτυχία-αφιέρωμα στον Νίκο Καζαντζάκη με τίτλο «Δεν φοβάμαι, δεν ελπίζω, είμαι ελεύθερος».

Ο Μάριος και η Σοφία βρίσκονται σε πρόβες όχι μόνο γι' αυτό το project, αλλά και για το επόμενο καλλιτεχνικό τους εγχείρημα, που θα έχει κι εκείνο αφιερωματικό χαρακτήρα και θα αφορά έναν παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη (τον οποίο δεν θέλουν να αποκαλύψουν ακόμη). Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει τη νέα χρονιά και η παράσταση θα διαρκέσει έως την Κυριακή των Βαΐων. Oπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα παρουσιάσουν το έργο τους και στο εξωτερικό.