Ζώδια: Τι λένε τα ζώδια για σήμερα

01 Σεπ. 2014 - 09:30 | Ζώδια

Τι θα φέρει η σημερινή μέρα...Δευτεύτα 1 Σεπτεμβρίου

 ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)
Οι αγωνίες, οι ανησυχίες και οι εντάσεις έρχονται ξανά στο προσκήνιο μετά από την ρέμβη του Αυγούστου. Αν οργανωθείτε σωστά και δείξετε ψυχραιμία, όλες σας οι υποθέσεις θα πάνε πολύ καλύτερα από όσο φαντάζεστε. Υπομονή –μια λέξη που δεν αγαπάτε πολύ, αλλά συνήθως λειτουργεί.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)
Ερωτικές προκλήσεις, επαγγελματικές προτάσεις, νέες γνωριμίες. Ο νέας μήνας μπαίνει δυναμικά και θα κάνει ότι μπορεί για να αποσταθεροποιήσει τους σταθερούς ταύρους.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Με το γνωστό σας δυναμισμό υποδέχεστε τον νέο μήνα με νέα πλάνα, νέα οράματα και αυτή τη φορά όλα δείχνουν πως δεν θα μείνετε μόνο στα λόγια και τα σχέδια. Οι μπαταρίες γέμισαν και είστε έτοιμοι για δράση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Αν νιώθετε λίγο πεσμένοι ψυχολογικά, μην αφήσετε την περίεργη διάθεση της στιγμής να σας καταβάλει. Τα καλύτερα θα έρθουν γρήγορα εφόσον τα διεκδικήσετε.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)
Ο μήνας τον γενεθλίων σας πέρασε και καλωσορίζετε το φθινόπωρο ένα χρόνο μεγαλύτερη και ελαφρώς σοφότεροι. Δυναμικοί, φιλόδοξοι και πάντα με στόχους, εστιάστε σε ότι πραγματικά θέλετε, για να κάνετε πραγματικότητα όσα ονειρεύεστε. Δεν είναι απλό, αλλά είναι εφικτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)
Όμορφες ερωτικές στιγμές, μικροαποδράσεις και συναντήσεις με φίλους θα σας κάνουν να νιώσετε πως το καλοκαίρι παίρνει μια μικρή παράταση, ενώ παράλληλα νέες επαγγελματικές προτάσεις και υποχρεώσεις καριέρας θα σας αναγκάσουν να μπείτε στο πρόγραμμα. Κρατήστε σωστές ισορροπίες και απολαύστε το.


ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)
Λίγο η προσπάθεια για να προσαρμοστείτε στις απαιτήσεις που φέρνει μαζί της η έναρξη του φθινοπώρου, λίγο οι οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν, σας έχουν φέρει μια μικρή αναστάτωση. Πάρτε το χρόνο σας, χωρίς να αφήνετε να φανεί πως είστε έξω από τα νερά σας και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχετε μπει σε ρυθμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)
Κάποιοι παίζουν με τα νεύρα σας, κάποιοι δοκιμάζουν τις αντοχές σας, κάποιοι λένε πράγματα πίσω από την πλάτη σας και οι εντάσεις δεν θα λείψουν. Όμως, στην πραγματικότητα πολύ λίγα είναι αυτά που αυτή τη βδομάδα θα καταφέρουν να σας χαλάσουν πραγματικά τη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)
Μετά από ένα καλοκαίρι με πολλές εναλλαγές, γνωριμίες και όμορφες στιγμές ακόμα και για όσους δεν έκαναν πολλές διακοπές, τώρα… τα κεφάλια μέσα. Πάρτε βαθιά ανάσα και ξεκινήστε κολύμπι στην καθημερινή σας πραγματικότητα, με σταθερό αλλά γρήγορο ρυθμό. Οι επιτυχίες και οι διακρίσεις είναι κοντά, αλλά χρειάζονται καλή προπόνηση και αντοχές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Προβληματίζεστε για πολλά και κυρίως για σημαντικές αποφάσεις στην προσωπική ζωή και την καριέρα που λόγω καλοκαιριού είχατε αναβάλει να πάρετε. Τώρα ήρθε η ώρα. Κινηθείτε εκ του ασφαλούς και πάρτε ρίσκα μόνο όπου και όταν αισθάνεστε ασφαλείς και αισιόδοξοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)
Πολλές αλλαγές και ξεκαθαρίσματα, αλλά και κάποιες δοκιμασίες ήρθαν στη ζωή σας τον τελευταίο καιρό –πολλές είναι για καλό. Κρατήστε τις καλές εμπειρίες, τις καλές αναμνήσεις και προχωρήστε κάνοντας τα παθήματα μαθήματα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)
Για κάποιο λόγο νιώθετε ήδη κουρασμένοι και η ανανέωση που θα έπρεπε να έχει έρθει μέσα στον Αύγουστο δεν είστε και πολύ σίγουροι πως έγινε πραγματικότητα. Αφήστε να σας παρασύρει ο ενθουσιασμός που σας προκαλούν μικρά καθημερινά γεγονότα, γιατί μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλες και ουσιαστικές χαρές.