Επιστρέφει στο τραγούδι μετά τον ακρωτηριασμό η Πένυ Σκάρου

15 Σεπ. 2014 - 08:35 | Show Biz

 Αποφασισμένη να κάνει πραγματικότητα κάθε της όνειρο είναι η Πέννυ Σκάρου, παρά τον ακρωτηριασμό της μετά από τροχαίο, αλλά και το πρόσφατο ατύχημα που είχαν η μητέρα και η αδερφή της!

Τον Ιούνιο που μας πέρασε η 29χρονη τραγουδίστρια έχασε το πόδι της σε τροχαίο, όταν ασυνείδητος οδηγός την παρέσυρε με το μηχανάκι της και την εγκατέλειψε στη μέση της λεωφόρου Πειραιώς, ενώ, πριν από λίγες ημέρες, η μητέρα και η αδερφή της χτυπήθηκαν από αυτοκίνητο που πέρασε με κόκκινο την στιγμή που εκείνες διέσχιζαν διάβαση πεζών.

«Κάνει όνειρα για το πώς θα επιστρέψει στη δουλειά της μόλις αποκατασταθεί το πόδι της», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η αδερφή της Πένυς, Καρολίνα και δεν έκρυψε ότι το ατύχημα που είχαν η μητέρα και η αδερφή της σόκαραν την τραγουδίστρια, αλλά δεν έβαλε κάτω!

Παρά τα απανωτά «χτυπήματα» της μοίρας, η 29χρονη δεν χάνει λεπτό την αισιοδοξία της: «κάθε μέρα που περνάει, η κατάστασή της γίνεται καλύτερη. Προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, έχει τρομερή δύναμη ψυχής».

«Αυτό της έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο πείσμα και μία δύναμη να θέλει να προσπαθήσει να κάνει πραγματικότητα όλα της τα όνειρα», κατέληξε η Καρολίνα.