Επικαιρότητα:

Καγιά για Κρασσα: Είναι ο ιδανικός άντρας. Ανυπομονώ να κάνω παιδιά μαζί του!

15 Σεπ. 2014 - 09:27 | Show Biz

Η Βίκυ Καγιά που αυτή την περίοδο κάνει συνέχεια πρόβες για την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Άννυ» που θα πρωταγωνιστήσει, σε συνέντευξή της εξομολογείται αν περιμένει το πρώτο της παιδί από τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά.

«Όχι δεν είμαι έγκυος, δεν περιμένω παιδί κι ας γράφεται και λέγεται παντού! Είναι σίγουρα στα σχέδιά μου και στις επιθυμίες μου να κάνω παιδί με τον Ηλία που λατρεύω, αλλά για την ώρα απολαμβάνω τα υπέροχα παιδιά του, τα οποία είναι αξιαγάπητα!» είπε η Βίκυ Καγιά στη RealNews και πρόσθεσε: «Θέλω να κάνω πολύ μεγάλη οικογένεια μαζί του, γιατί βλέποντας πόσο θαυμάσιος είναι με τα δυο του παιδιά, τον θεωρώ ιδανικό για άντρα μου αλλά και πατέρα των παιδιών μου… Είναι υπέροχος σε όλα ο Ηλίας! Νιώθω για πρώτη φορά στη ζωή μου ότι βρήκα τον πιο ουσιαστικό, τον πιο άξιο σύντροφο και, ναι, δεν το κρύβω ανυπομονώ να κάνω παιδιά μαζί του!»

Επίσης περιέγραψε την πρόταση γάμου που της έκανε , λέγοντας «η απρόσμενη πρόταση γάμου, που μου έκανε ήταν το καλύτερο δώρο που μου χάρισαν ποτέ στη ζωή μου! Ένιωσα χαρά και συγκίνηση κατά την ώρα του μυστηρίου, ήταν μια από τις πιο όμορφες στιγμές που έχω βιώσει!»