To τάμα του Μαζωνάκη στην Πάτμο!

16 Σεπ. 2014 - 10:29 | Show Biz

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε τις τελευταίες του διακοπές στο νησί της Αποκάλυψης. Ο τραγουδιστής βρέθηκε στην Πάτμο για τρεις ημέρες με σκοπό να εκπληρώσει το τάμα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret, ο Γιώργος Μαζωνάκης λίγες ημέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο, έφτασε με σκάφος φίλου του στην Πάτμο, προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες του πριν επιστρέψει και πάλι στην Αθήνα και ξεκινήσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Μαζί του ήταν, δύο καλοί φίλοι και η αγαπημένη του αδελφή. Δεν ήταν όμως μόνο αυτός ο λόγος που επέλεξε το συγκεκριμένο νησί.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα το πρώτο του μέλημα ήταν να επισκεφτεί το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του θεολόγου, που βρίσκεται στο λόφο της Χώρας και θυμίζει βυζαντινό κάστρο, για να εκπληρώσει ένα τάμα το οποίο γνωρίζουν ελάχιστα άτομα.

Φορώντας ρούχα που κάλυπταν το γόνατα, όπως όλοι οι επισκέπτες, ξεκίνησε το ανηφορικό μονοπάτι συνοδευόμενος από την αδελφή του. Μόλις πέρασε την πύλη στο μοναστήρι, άφησε την αδελφή του και πλησίασε έναν μοναχό, με τον οποίο μίλησε αρκετή ώρα. Οι επισκέπτες που τον γνώρισαν είδαν έναν τραγουδιστή εντελώς διαφορετικό από εκείνον που συνηθίζουν να βλέπουν στην πίστα. Απλός, λιγομίλητος, με το βλέμμα του χαμηλά, δείχνοντας σεβασμό στον χώρο όπου βρισκόταν, ο Μαζωνάκης ένιωθε πως ήταν σε έναν χώρο δικό του. Δεν έμεινε όμως, εκεί. Μέσα στο μοναστήρι βρίσκονται τα εκκλησάκια του Οσίου Χριστόδουλου, του Αγ. Νικολάου, του Αγ. Ιωάννη του Βαπτιστή, του Αγ. Βασιλείου, του Τιμίου Σταυρού, των Αγίων Πάντων και το εκκλησάκι της Παναγίας, τα οποία ο τραγουδιστής τα επισκέφτηκε όλα.