Το ξέσπασμα της Μενεγάκη για τον Λάτσιο μέσω twitter!

19 Σεπ. 2014 - 07:45 | Show Biz

 Αν και η Ελένη Μενεγάκη δεν συνηθίζει να παίρνει θέση σε θέματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, αυτή τη φορά το έκανε μέσω της προσωπικής σελίδας στο twitter.

Αφορμή για αυτό στάθηκε ένα δημοσίευμα για την νέα αγωγή του διευθυντή προγράμματος του Ant1 εναντίον της παρουσιάστριας, μέσα από την οποία ζητάει να εκπλειστηριάσει το σπίτι που μένουν και τα ίδια του τα παιδιά, προκειμένου να εισπράξει το 25% της αξίας του τιμήματος που του αναλογεί.

Η Ελένη λοιπόν, για πρώτη φορά, πόσταρε στην προσωπική της σελίδα στο twitter το εν λόγω θέμα και όπως ήταν φυσικό τα σχόλια των followers της διαδέχονταν το ένα το άλλο. Σχόλια εμψύχωσης και συμπαράστασης.

Σχόλια κατά του Γιάννη Λάτσιου και της γενικότερης στάσης του στο θέμα της κοινή τους περιουσίας και την ένδικη απαίτησή του να βγει το σπίτι που κατοικούν τα ίδια του τα παιδιά σε πλειστηριασμό. Η παρουσιάστρια δεν στάθηκε αμέτοχη σε όλο αυτό, αφού, όπως θα δείτε και παρακάτω, απάντησε σε όλα τα σχόλια και στον καθένα ξεχωριστά. Όταν λοιπόν η follower της, την ρώτησε αν ισχύει το θέμα, εκείνη απάντησε ρητά και κατηγορηματικά «ναι».

Στη συνέχεια, όταν μια φαν της, την ρώτησε: «Δηλαδή ο Λάτσιος ήθελε να πετάξει τα παιδιά από το σπίτι τους ή εσύ», εκείνη απάντησε: «Εκείνος! Εγώ ζω σε αυτό το σπίτι με τα παιδιά». Σε ένα ακόμη σχόλιο: «Πόσα πρόσωπα μπορεί να έχει ένας άνθρωπος τελικά;», η Ελένη απάντησε: «Οι τίμιοι έχουν μόνο ένα». Και πολλά πολλά άλλα όπως: «Λυπάμαι πολύ γιατί κάποιοι «άνδρες» βλέπουν το μέλλον τους και όχι το μέλλον των παιδιών τους. Τι κατάντια!!!! «καλή αρχή! Καλή σεζόν! Θετική σκέψη κ όλα θα πάνε καλά ... Μη στενοχωριέσαι.. Ο Θεός βλέπει... Θλιβερό όλο αυτό δυστυχώς..» «Οι λάθος άνθρωποι είναι απαραίτητοι, για... να μας οδηγήσουν στους σωστούς. Θυμήσου και μην ανησυχείς», «Θα μάθεις. αλλά με κόστος, μέσα στο μακρύ ταξίδι της ζωής, να βλέπεις πίσω από τις μάσκες και να καταλαβαίνεις τους ανθρώπους!» «εσύ είσαι δυνατή και δεν θα υποκύψεις σ αυτά τα παιχνιδάκια εκδίκησης του! Και πάντα έχεις την αγάπη μας!» «Οτιδήποτε κι αν έχετε να χωρίσετε είναι ντροπή του να βάζει τα αγγελούδια σας σ έναν τέτοιο ψυχολογικό πόλεμο. Τι να πω!» «Ελένη μου δεν υπάρχει τόσος μίσος πια ΕΛΕΟΣ» «δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είναι αλήθεια..ντρέπομαι για λογαριασμό του!!τα αγγελούδια του δεν τα σκέφτεται??λυπάμαι πολύ.» «Μα καλά ποιος πατέρας θέλει να πληγώσει έτσι τα παιδιά του?»

Μετά τα δεκάδες μηνύματα, η Ελένη θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την συμπαράσταση τους γράφοντας: «Καλοί μου φίλοι, παρέα μου, σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας, τα καλά σας λόγια και τις ευχές. Ξέρω ότι με νιώθετε και ας μη μιλάω...».