Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα

22 Σεπ. 2014 - 09:30 | Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)
Κριέ, δεν σου πάει η γκρίνια και το ξέρεις. Οπότε αν νιώσεις πως στην εργασία σου εκμεταλλεύονται την διάθεση σου να βοηθήσεις, απλά μην το κάνεις!
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)
Ταύρε, η σιωπή σου τελευταία είναι η πιο ηχηρή δήλωση πως είναι πολλά αυτά που δεν σε ικανοποιούν στη προσωπική σου ζωή. Ξεκίνα από τους φίλους/τις φιλές σου. Σε αυτούς να αφιερώσεις τις επόμενες μέρες. Άκουσε τους, μίλησε τους, πες τους τα προβλήματα σου, υπό το φως των κεριών και ένα γευστικό Μπορντό (βεβαίως, βεβαίως...)
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Θα πιάνεις τον εαυτό σου να κοιτά το ρολόι όλο το πρωινό και θα σου φαίνεται πως οι δείκτες κινούνται σαν σε τηλεοπτικό ριπλέι. Αργααά... Πάντως καθώς πλησιάζει το βράδυ φορτίζεις από ενέργεια και διάθεση (άρα ούτε που σε νοιάζει να κοιτάς την ώρα)!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Που πρέπει να εστιάσει σήμερα ένας/μια Καρκίνος; Η εύκολη απάντηση θα ήταν: «Κάνε ότι απελευθερώνει το μυαλό σου και σε διασκεδάζει!». Η σωστή απάντηση όμως είναι άλλη: «Δοκίμασε κάτι διαφορετικό από αυτό που ξέρεις με ό,τι ρίσκο αυτό περιλαμβάνει!». Ναι, αναφέρομαι στις παρέες σου...
ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)
Μια φίλη Λέων μου ζητά επίμονα να μην μιλάω για τα οικονομικά των εκπροσώπων του ζωδίου γιατί της ρίχνω τη διάθεση. Η αλήθεια είναι πως έχει επέλθει ένας κορεσμός, όμως εγώ δεν χάνω την ελπίδα μου. Επαναλαμβάνω και σήμερα: Δεν βρίσκονται περισσότερα έσοδα αυτή την εποχή, άρα φτιάξε τη διαχείριση! Αν δε μπορείς μόνος/η σου πάρε κανένα/καμιά Καρκίνο τηλέφωνο. Έμαθα προσφέρουν αφιλοκερδώς μαθήματα οικονομίας!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)
Για τις επόμενες μέρες μπορείς με μεγαλύτερη ελευθερία να βάλεις μπρος το κλείσιμο εκκρεμοτήτων σε οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον. Χωρίς τσαμπουκάδες αλλά με τον γνώριμο τρόπο σου: με σοβαρότητα και πυγμή. Και φυσικά όλος ο ελεύθερος χρόνος σου πρέπει να αφιερωθεί σε εσένα και μόνο. Μην επαναλαμβάνω τα αυτονόητα.
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)
Ζυγέ, αν το μυαλό παίζει ύπουλα παιχνίδια, η καρδιά παίζει ακόμη πιο υπόγεια. Όταν όμως αυτά τα δύο συνδυάζουν τις δυνάμεις τους καταλήγεις να παραλύεις από το φόβο. Τελικά τι φοβάσαι; Να εμπιστευθείς κάποιον/α (ερωτικά ή επαγγελματικά) ή τον εαυτό σου μην πληγώσει ακόμη έναν αξιόλογο άνθρωπο που δεν φταίει σε τίποτα;
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)
Τις επόμενες μέρες θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται έντονα το μέλλον. Άλλες φορές με ανησυχία, άλλες με προσδοκία όμως πάντα με μια αίσθηση πως βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο. Και όταν νιώθεις έτσι, όλα λειτουργούν ρολόι στην καθημερινότητα σου. Ναι, αυτό είναι που λέγεται αυτοπεποίθηση.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)
Πολύ προσοχή σήμερα στον τρόπο που κινείσαι μέσα στην εργασία σου. Μη δώσεις καμία αφορμή για σχόλια, παρατηρήσεις και ψουψου πίσω από την πλάτη σου. Όχι τίποτα άλλο, αλλά το «άντε και στο διάολο!» σου βγαίνει πιο εύκολα και από το καλημέρα τελευταία!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Αιγόκερε, για τις επόμενες μέρες σ' απασχολεί πολύ έντονα το ζήτημα των μελλοντικών σου σχεδίων. Αν είσαι σε μια σχέση, αυτή οδηγεί κάπου ή θα είσαι πιο ήρεμος χωρίς αυτή; Και στη δουλειά, υπάρχει προοπτική να πετύχεις κάτι καλό άμεσα, ή βλέπεις τα χρόνια να περνούν σαν αιώνες και τίποτα να μην αλλάζει; Και όλοι ξέρουμε πόσο σιχαίνεσαι τους προβληματισμούς...
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)
Υδροχόε, τι έχεις πάθει παιδί μου; Ακόμη δεν ολοκλήρωσες τις τρέχουσες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και δέχεσαι αδιαμαρτύρητα κι άλλη δουλειά στην καμπούρα σου; Θα μας αποτρελάνεις;
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)
Ιχθύ, είναι γνωστό πως είσαι αστέρι στο κρυφτό μέσα στις σχέσεις, όμως κρυμμένος/η όπως είσαι ντουλάπα για να μην σε ανακαλύψει ο/η Άλλος/η, μπορεί να ξεχαστείς εκεί για μέρες, μήνες, χρόνια... Σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που πρέπει να βγεις από την κρυψώνα σου και να πεις στον/στην Άλλο/η τι σε ενοχλεί, σε φοβίζει, σε εκνευρίζει, ακόμη κι αν οδηγήσει σε συγκρούσεις.

Καλημέρα!