Επικαιρότητα:

4ο Micro μ Festival: Η γιορτή των ταινιών μικρού μήκους

23 Σεπ. 2014 - 09:29 | Διασκέδαση

Ο κινηματογραφικός πυρετός από15 Έλληνες δημιουργούς, που για μία ακόμα χρονιά «σπέρνουν» έμπνευση και δημιουργία σε εφτά πόλεις ταυτόχρονα, ακούει στο όνομα 4ο Micro μ Festival.

Το Micro μ Festival γιορτάζει τα τέταρτα γενέθλια του και ξεπερνά τα σύνορα της χώρας. Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου δεκαπέντε Έλληνες δημιουργοί προβάλλουν τη δουλειά τους σε εφτά πόλεις ταυτόχρονα, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Πτολεμαΐδα, Ρόδος, Κέρκυρα και Παρίσι θα συνδεθούν την ίδια μέρα και ώρα για να παρακολουθήσουν τις ταινίες που έχουν επιλεγεί και να ψηφίσουν ζωντανά την αγαπημένη τους επιβραβεύοντας τον νικητή σκηνοθέτη με μια δωροεπιταγή 1500 ευρώ για την επόμενη παραγωγή του.

Το πλέον ανερχόμενο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους υπόσχεται να εκμηδενίσει ξανά τις αποστάσεις συσπειρώνοντας το φανατικό κοινό του κατά τη διάρκεια των λίγων ωρών διεξαγωγής του. Γέλιο, συγκίνηση, ανατροπές, αγωνία, ενδιαφέροντα πρόσωπα και πάνω από όλα μια όμορφη «μικρή» γιορτή για όσους αγαπούν τον κινηματογράφο.

Πληροφορίες: Κυριακή 5 0κτωβρίου, ώρα (Ελλάδος): 6:30 μμ, (οι πόρτες θα ανοίξουν στις 6 μ. σε όλες τις πόλεις), εισιτήριο: 6 ευρώ, προπώληση: 5 ευρώ, www.micromfestival.gr.