Πάνος Καλίδης: Οι δύσκολες στιγμές μετά τη σύλληψη

01 Οκτ. 2014 - 09:10 | Show Biz

Ο Πάνος Καλίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα καλά» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έζησε μετά την σύλληψή του, ενώ ξεκαθάρισε αν θα συμμετέχει στον 5ο κύκλο του «Dancing with the stars».

«Είναι σίγουρα μια εμπειρία που δεν είναι καλό να τη ζήσεις, αλλά και να τη ζήσεις δεν τρέχει και τίποτα… με έχει στεναχωρήσει, δεν θα έπρεπε να συμβεί αυτό. Μου χάλασε λίγο την ψυχολογία… Εκείνη την ημέρα πήρα να κάνω μια συναυλία η οποία ακυρώθηκε… Γενικά ήταν ένα λάθος που πέρασε, δεν ακούμπησε και ξεχάστηκε. Βέβαια αγοράκι είμαι, με τι θα παίζω με κούκλες; Με όπλα θα παίζω», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Όσο για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 την συμμετοχή του στο «DWTS5», ο ίδιος ξεκαθάρισε «Αυτό είναι ανακρίβεια. Ο μόνος χορός που ξέρω είναι τα ποντιακά. Κριτική επιτροπή μπορεί να πήγαινα όμως».

Τέλος, για το αν θα επρέτρεπε στα παιδιά του να λάβουν μέρος σε ένα παιχνίδι όπως το «Music School», ο ίδιος δήλωσε «Δεν θα ήθελα να ασχοληθούν τα παιδιά μου με το τραγούδι για να μην υπάρχει ανταγωνισμός στην οικογένεια. Το θέμα είναι να μην υπάρχει μέσα στην ψυχή του παιδιού η σύγκριση, ο κόσμος μπορεί να κρίνει. Σίγουρα ένας δυνατός πατέρας επισκιάζει τα παιδιά του. Αν θέλουν πολύ όμως θα τους βοηθήσω».