Ντρέπεσαι την ώρα του σεξ; 3 tips για να το ξεπεράσεις!

01 Οκτ. 2014 - 09:19 | Σχέσεις

Πολλές γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ ντρέπονται και δε μπορούν να το απολαύσουν όπως θα ήθελαν. Αν και εσύ ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, τότε δες 3 απλά tips για να το ξεπεράσεις.

#Γίνε γενναιόδωρη στο κρεβάτι

Το κρεβάτι είναι ένας χώρος που δεν πρέπει να είσαι καθόλου τσιγκούνα! Όσο πιο πολλά δώσεις στο σύντροφό σου τόσο πιο πολλά θα σου επιστραφούν πίσω. Κάνε όλα όσα ξέρεις πως αρέσουν στο σύντροφό σου και θα δεις πως η καλοσύνη σου θα αναταμειφθεί!

#Εστίασε στο φλερτ

Το σεξ δε ξεκινάει στο κρεβάτι. Το σεξ αρχίζει με το φλερτ που προηγείται. Φλέρταρε με τον σύντροφό σου αφήνοντάς του σημειωματάκια ή emails με υπονοούμενα! Άσε τις ντρροπές, φλέρταρε και θα δεις πόσο πιο εύκολα θα γίνουν όλα. Άλλωστε γράφοντας μηνύματα ή emails είναι πιο εύκολο από το να πρέπει να πετάξεις τα υπονοούμενα face to face!

#Nτύσου α-κατάλληλα

Αν έχεις όρεξη για σεξ αλλά ντρέπεσαι να το πεις λεκτικά, τότε απλά δείξτο με τα ρούχα σου. Φόρα σέξι εσώρουχα και πέτα στα σκουπίδια όλα αυτά τα σλιπ που απλά σε κάνουν να νοιώθεις άνετα. Αν θες καλή σεξουαλική ζωή, τότε ντύσου ανάλογα!