Ψηλός ή κοντός άντρας; Ποιος θα είναι καλύτερος σύζυγος;

16 Οκτ. 2014 - 09:18 | Σχέσεις

Τελικά ακόμη και το ύψος ενός άντρα μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο για το αν και κατά πόσο θα γίνει καλός σύζυγος. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν κοινωνιολόγοι από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης που έκαναν μια έρευνα θέλοντας να διαπιστώσουν ποιοι άντρες είναι καλύτεροι για γάμο…

Όπως έδειξε η έρευνα, το ύψος ενός άντρα επηρεάζει την πορεία και λειτουργία της σχέσης, καθώς, σύμφωνα πάντα με την έρευνα, τα ποσοστά διαζυγίων στους κοντούς άνδρες είναι σημαντικά χαμηλότερα από εκείνα των ανδρών με μέτριο ή μεγάλο ύψος!

Πιο συγκεκριμένα, οι ψηλοί, πιο γοητευτικοί άντρες τείνουν να έχουν περισσότερους ερωτικούς συντρόφους και να βγαίνουν περισσότερα ραντεβού. Κατά συνέπεια, είναι πιο επιρρεπείς σε εξωσυζυγικές σχέσεις που θα μπορούσαν να απειλήσουν την τον γάμο τους.

Αντιθέτως, οι κοντοί άντρες κάνουν πιο σταθερούς γάμους. Είναι συνεπείς στη σχέση τους και στις υποχρεώσεις τους και κυρίως δεν συνηθίζουν να αργούν τα βράδια. Μπορεί να παντρεύονται πιο αργά απ΄ ότι οι ψηλοί άντρες, όμως μπορούν να κάνουν τις γυναίκες τους ευτυχισμένες, αφού δεν τους δημιουργούν ανασφάλεια.