Φως στο Τούνελ: Τι νούμερα έκανε η πρεμιέρα;

18 Οκτ. 2014 - 13:51 | Media

Πρεμιέρα για 19 χρονιά έκανε το βράδυ τις Παρασκευής το «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη. Λίγο μετά τις 23:00, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό της εκπομπής και καλωσόρισε τους τηλεθεατές για άλλη μια σεζόν στον Alpha.

«Καλησπέρα σας! Απόψε φίλοι μου ξεκινάμε μαζί το μεγάλο ταξίδι στον κόσμο του μυστηρίου, της ανατροπής, της αναζήτησης και το βασικότερο, της ανθρωπιάς. Δεκαεννέα χρόνια τώρα επιμένουμε στην βαθιά, στην αποκαλυπτική έρευνα, παραμερίζοντας κινδύνους και απειλές. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, ο στόχος μας είναι να φωτίζουμε αυτά τα σκοτεινά τούνελ στα οποία εγκλωβίζονται συνάνθρωποί μας, δίνοντας παράλληλα στους συγγενείς τις απαντήσεις που περιμένουν», είπε χαρακτηριστικά και προχώρησε κατευθείαν στην έρευνα μιας εξαφάνισης που είχε ξεκινήσει την προηγούμενη σεζόν και τελικά αποδείχθηκε πως ήταν δολοφονία.

Η Μις Μαρπλ της ελληνικής τηλεόρασης χθες, κατάφερε να συγκεντρώσει το 30% της τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, σημειώνοντας, μάλιστα, στο τελευταίο ημίωρο 38,1%, ενώ στο δυναμικό κοινό τερμάτισε με 26,1%, φτάνοντας μέχρι και το 33,4%.