Μουτσινάς: Πώς σχολίασε τις εκπομπές των Ηλιάκη - Καινούργιου;

18 Οκτ. 2014 - 15:03 | Media

Ο Νίκος Μουτσινάς σε συνέντευξή του σχολίασε τις νέες εκπομπές που παρουσιάζουν οι πρώην συνεργάτιδές του, Μαρία Ηλιάκη και Κατερίνα Καινούργιου.

Ποια εκπομπή πιστεύεις ότι θα κερδίσει στη μάχη της τηλεθέασης «Το Αυτά είναι» με τη Μαρία Ηλιάκη ή το «Όλα παίζουν» με την Κατερίνα Καινούργιου;

«Είναι λάθος να συγκρίνουμε τον Alpha με τον ΣΚΑΪ. Ξέρει πολύ καλά η Μαρία ότι η δυναμική του ΣΚΑΪ είναι συγκεκριμένη και αντίστοιχα η Κατερίνα ότι συνεχίζει σε μία ιδιαίτερα επιτυχημένη ζώνη για τον Alpha. Δεν θέλω να κάνω τον Γκάντι, αλλά εύχομαι πραγματικά να πάνε και οι δυο καλά. Και αυτό μπορεί να μεταφράζεται στο να κάνει 60% το "Όλα παίζουν"στον Alpha και 30% το "Αυτά είναι" στον ΣΚΑΪ».

Πώς σου φάνηκε το «Αυτά είναι»;
«Εμένα μου αρέσει η Μαρία».

Η εκπομπή;

«Έχω δει μόνο μερικά αποσπάσματα. Σε αυτά που είδα αναγνώρισα το χιούμορ της, την είδα να χορεύει, κάτι που μας άρεσε πολύ να κάνουμε όταν ήμασταν στο "Δέστε τους". Ομολογώ ότι μου λείπει όλο αυτό, να καταλάβεις κάθε φορά που μπαίνω για γύρισμα στις "Τρίχες", απορώ γιατί δεν ακούγεται μουσική στο πλατό. Είναι μία ωραία εκπομπή, σαν αυτές που υπάρχουν στη συγκεκριμένη ζώνη όπου κρίνουν εμφανίσεις, σχολιάζουν τηλεοπτικά αποσπάσματα και παίζουν παιχνίδια».

Κάποιοι τηλεκριτικοί έγραψαν ότι το «Αυτά είναι» μοιάζει με αντιγραφή του «Δέστε τους» και αναρωτήθηκαν αν μπορεί η Μαρία να κάνει κάτι άλλο πέρα από αυτό.

«Είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα. Κατά τη γνώμη μου, κάπου της την είχαν φυλαγμένη της Μαρίας, γιατί όταν είσαι σε μία εκπομπή που έχει υψηλή τηλεθέαση δεν έχουν τι να σου προσάψουν. Τώρα που κάνει ένα νέο ξεκίνημα ήταν πολύ πιο εύκολο να τη χτυπήσουν . Όποιος τηλεκριτικός έχει ξεκάθαρη εικόνα για το τι ακριβώς πρέπει να κάνει η Μαρία φέτος και μπορεί να πείσει και το κανάλι για αυτό, ας επικοινωνήσει και με τους δύο κι ας το προτείνει. Όσο για το αν μοιάζει ή όχι με το "Δέστε τους", από τη στιγμή που η ίδια ήταν ένα κομμάτι της εκπομπής είναι φυσιολογικό ότι θα το φέρει εκεί που πάει. Όπως και η Κατερίνα στο "Καλοκαίρι παντού", έτσι και τώρα η Μαρία ενέταξε στο "Αυτά είναι" μια στήλη με τα ρούχα. Από τη στιγμή που ήταν κάτι που έφτιαξε η ομάδα του "Δέστε τους" και κατοχυρώθηκε στη συνείδηση του κόσμου από εμάς, γιατί να το απαρνηθούν; Με αυτή τη λογική και η Μαρία Κιουρί, που ανακάλυψε την πενικιλίνη, αν αρρώσταινε, θα έπρεπε να χρησιμοποιεί άλλο φάρμακο;».

Πόσο αληθινά θεωρείς τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Μαρία να είχε υπερβολικές απαιτήσεις από τον ΣΚΑΪ, ζητώντας δικό της καμαρίνι και προσωπικό μακιγέρ;

«Ξέροντας την Μαρία και κρίνοντας από την αγωνία της κάθε φορά που μιλούσαμε να πάει καλά η εκπομπή, δεν θεωρώ ότι είχε χρόνο και διάθεση να ασχοληθεί με όλα αυτά τα μικρά. Από εκεί και πέρα, αν γουστάρει να έχει ένα μεγάλο καμαρίνι, είναι δικαίωμά της. Ούτε κλέβει ούτε σκοτώνει ούτε κοροϊδεύει κανέναν για να την καταδικάσουμε».

Η Κατερίνα Καινούργιου σου εκμυστηρεύτηκε ποιο είναι το μεγαλύτερο άγχος της για το «Όλα παίζουν»;

«Το άγχος της είναι να γνωριστεί καλύτερα με την υπόλοιπη ομάδα και να πάνε καλά. Κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό, γιατί είναι σαν να ήταν πέντε χρόνια παντρεμένη, να χώρισε και να γνώρισε ταυτόχρονα τρεις νέους συντρόφους. Eμείς είχαμε αναπτύξει τρομερή οικειότητα και δεν παρεξηγούσε ο ένας τον άλλον, θα χρειαστούν χρόνο για να δέσουν. Δεν πρέπει με το που θα βγουν να τους φάνε στη γωνία. Κάτι που είμαι βέβαιος ότι γνωρίζουν πολύ καλά οι τηλεκριτικοί, απλά κάνουν ότι το αγνοούν γιατί θέλουν να γεμίσουν τη σελίδα τους όταν κλείνει το τυπογραφικό».