Έκανες λύσσα το φαγητό; Να πως θα το διορθώσεις

20 Οκτ. 2014 - 06:43 | Συνταγές

Αν σου έπεσε λίγο (ή πολύ!) παραπάνω αλάτι στο φαγητό υπάρχει λύση για το σώσεις και μάλιστα πολύ απλή!

Απλά βάλε μέσα στην κατσαρόλα  μια ξεφλουδισμένη πατάτα ή ένα κομμάτι ξερό ψωμί για λίγα λεπτά!
Το μαγικό αυτό αποτέλεσμα οφείλεται στο άμυλο που έχουν η πατάτα και το ψωμί, το οποίο έχει την ιδιότητα να απορροφά κατά το βράσιμο μέρος των υγρών, οπότε μαζί με το νερό απορροφάται και μέρος του αλατιού.