Επικαιρότητα:

Ποια είναι η Τζούλια Νόβα του Mega με μία που μοιάζει στη Δούκισσα

21 Οκτ. 2014 - 09:08 | Media

Η Τζούλια Νόβα είναι η νέα παρουσία στην τηλεόραση που έχει τρελάνει... κόσμο με την ομορφιά της. Πολλοί έχουνε πει πως μοιάζει με την Δούκισσα Νομικού ή την Κατερίνα Καινούργιου. Ποια είναι όμως η Τζούλια Νόβα;


Έχει δυο πατρίδες -την Ουκρανία και την Ελλάδα. Δύο υπερόπλα -το καλλίγραμμο σώμα και το αγγελικό πρόσωπο-και ένα ποίμνιο πιστών που αυξάνεται γεωμετρικά από το πρωινό της προηγούμενης Δευτέρας.
Λίγες ώρες μετά την τρίτη εμφάνιση τηχς στο πρωινό του Μega, η Τζούλια, προτού καλά-καλά προλάβει και η ίδια να συνειδητοποιήσει το νiral που ακούσια κατάφερε να προκαλέσει, μοιάζει ενθουσιασμένη για τη μεγαλύτερη από το αναμενόμενο συμμετοχή της στην εκπομπή του Σεφερλή.
Η Τζούλια βρισκόταν και πέρυσι στις τάξεις του «Πρωινού Μου» στο ως μοντέλο που συμμετείχε στην παρουσίαση των θεμάτων μόδας. Φαίνεται όμως πως φέτος ήταν η στιγμη της για να λάμψει.
«Έφυγα από την Ουκρανία σία 13 μου χρόνια. Ήθελα πολύ να έρθω στην Ελλάδα γιατί βρισκόταν η μητέρα μου εδώ. Νομίζω πως, παρότι δεν μιλούσα τη γλώσσα, προσαρμόστηκα αρκετά εύκολα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Η Τζούλια τελείωσε το σχολείο, σπούδασε Οικονομικά, όμως ήξερε ότι οι απρόσωποι αριθμοί και οι ατέρμονοι υπολογισμοί δεν ήταν εκείνο με το οποίο ήθελε να καταπιάνεται στην υπόλοιπη ζωή της. «Το μόντελινγκ ήρθε στη ζωή μου ξαφνηκά. Ούτε που το είχα σκεφτεί. Μη φίλη μου, μοντέλο και τραγουδίστρια, με έκανε να το σκεφτώ σοβαρά. Εκείνη με παρακίνησε». Τι πιστεύει η ίδια ότι έκανε τον Σεφερλή να ασχοληθεί παραπάνω μαζί της; «Δεν ξέρω. Μάλλον κάτι θα είδε σε μένα», λέει με συστολή.
«Ο Μάρκος έχει τρομερό κέφι», λέει. «Αυτός ο άνθρωπος σου φτιάχνει τη μέρα». Και μετά; Ποιος θα είναι ο ρόλος της γνωστής πλέον στο πανελλήνιο αποπλανητικής ξανθιάς; «Προς το παρόν δεν ξέρω αν θα έχω μεγαλύτερο ρόλο στο πρωινό. Πιστεύω πάντως στο "ποτέ μη λες ποτέ"».