Τι πρέπει να κάνεις πριν πέσεις για ύπνο για να αντιμετωπίσεις τις ρυτίδες!

21 Οκτ. 2014 - 09:20 | Γυναίκα

Υπάρχουν τρία περίεργα trick που χρησιμοποιούν οι δερματολόγοι και οι makeup artists για να ελαχιστοποιούν τις γραμμές γύρω από την περιοχή των ματιών. Δες ποιες είναι αυτές..

Στρέφονται προς το Aquaphor

Έχε ένα βαζάκι Aquaphor (είναι μία κρέμα κατά της ξηρότητας που χρησιμοποιείται και για μωρά) στο κομοδίνο σου έτσι ώστε να μην ξεχνάς να βάζεις λίγο κάθε βράδυ πάνω από την κρέμα ματιών σου ή και στα χείλη σου για τέλεια ενυδάτωση. Πρόκειται -σύμφωνα με τους ειδικούς- για ένα από τα καλύτερα προϊόντα για την περιοχή των ματιών.

Πίνουν πολύ περισσότερο νερό από σένα

Οι μικροσκοπικές γραμμούλες γύρω από τα μάτια προκαλούνται συνήθως από αφυδάτωση. Ένα ποτήρι νερό πριν πέσεις για ύπνο μπορεί να κάνει θαύματα ενώ και το να κοιμηθείς απλά λίγο νωρίτερα είναι πολύ σημαντικό για τις ρυτιδούλες σου. Οι γραμμές έκφρασης μπορούν να εξαφανιστούν ακόμα και μόνο με το να κοιμηθείς περισσότερο καθώς κατά τη διάρκεια του ύπνου γίνονται τα θαύματα και μάλιστα χωρίς τη βοήθεια προϊόντων.

Έχουν πάντα μαζί τους ένα primer και το χρησιμοποιούν σε κάθε ευκαιρία

Αν κάνεις φυσιολογικά πράγματα στη διάρκεια της ημέρας σου, όπως είναι το να μιλάς και να χαμογελάς, τότε κάποια στιγμή θα αρχίσουν να εμφανίζονται γραμμές έκφρασης γύρω από τα χείλη και τα μάτια σου. Οι makeup artists δε χρησιμοποιούν σχεδόν ποτέ κονσίλερ ή κάποια βάση στις ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Απλώνουν λίγο primer σε καθαρή επιδερμίδα. Το primer απαλύνει τις ρυτιδούλες και τις κάνει σχεδόν αόρατες.