Επικαιρότητα:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα

30 Οκτ. 2014 - 09:17 | Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Πέμπτη 30 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)
Η κακή ιδέα της ημέρας: Να καλύψεις για ακόμη φορά τα λάθη κάποιου/ας συναδέλφου στη δουλειά που τυχαίνει να είναι και φίλος/η. Δεν θα τον/την καρφώσεις μεν, αλλά ας λύσει μόνος/η του/της τα έκτροπα.
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)
Ταύρε, έχεις την τάση να είσαι υπερβολικά φιλικός/η στις εργασιακές σου σχέσεις και ειδικά στις σχέσεις με τους/τις υφισταμένους σου. Μην απορείς λοιπόν που έχουν αποδιοργανωθεί τα πάντα στον εργασιακό σου χώρο. Θυμό και νεύρα μυρίζομαι...
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Δίδυμε, όποιος/α κάνει σήμερα το λάθος να εκλάβει τη σιωπή σου για αδυναμία θα βρεθεί αντιμέτωπος με το χειρότερο εαυτό σου. Απλά θες την ηρεμία σου!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Καρκίνε, μην μπερδεύεις την εσωστρέφεια σου (και το αφόρητο ψυχολογικό σκάψιμο των τελευταίων ημερών) με απουσία ενδιαφέροντος για τον έρωτα. Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει: όσο πιο πολύ εσωτερικός/η και μυστικοπαθής δείχνεις, τόσο περισσότερο προσελκύεις τα βλέμματα. Τι; Δεν με πιστεύεις; Για σήκωσε λίγο τα μάτια σου από το πάτωμα και θα δεις τι εννοώ…
ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)
Να περάσει και να μην ξανάρθει αυτό το τελευταίο τριήμερο! Και ναι θα περάσει αρκεί να κάνεις υπομονή για λίγες ώρες. Με την ανατολή του φεγγαριού σʼ εγκαταλείπει αυτό το ψυχολογικό βάρος που κουβαλούσες τριγύρω σαν αξεσουάρ…
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)
Μην παραξενευτείς να ξεκινήσεις τη μέρα με τσίτα γκάζια και διάθεση και προς το τέλος της αισθανθείς εξάντληση, ψυχολογική κούραση και είσαι έτοιμος/η νʼ αρπαχτείς με το παραμικρό. Αυτά είναι ενδείξεις πως χρειάζεσαι ξεκούραση!
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)
Η κακή ιδέα της ημέρας: Να θέσεις σαν προτεραιότητα να παρηγορείς όλη τη μέρα έναν φίλο/μια φίλη που έχει προβλήματα. Με την παρηγοριά ούτε αυτός/η κερδίζει κάτι και εσύ χάνεις την ηρεμία που τόσο ανάγκη έχεις!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)
Η κακή ιδέα της ημέρας: Να αφήσεις ανεξέλεγκτα τα ένστικτα σου και να έρθεις σε ρήξη με τον/την προϊστάμενη σου ή τους γονείς σου. Αποτραβήξου, κράτα σημείωση του πταίσματος και σε μια καλύτερη συγκυρία επανέρχεσαι.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)
Βαριέσαι να δουλέψεις. Κατανοητό. Θες άδεια για να ξεσκάσεις. Δεδομένο. Όμως έχεις και ανάγκη το χρήμα όσο ποτέ, άρα δουλεύεις ασταμάτητα, οι μπαταρίες έχουν χαμηλώσει και οι απαιτήσεις από τον προϊστάμενο σου έχουν πάρει την ανηφόρα. Τοξότη, αν μετά από όλα αυτά συνεχίζεις να έχεις καλή διάθεση τότε, σε παρακαλώ, επικοινώνησε μαζί μου να κάνω το μυστικό της αισιοδοξία σου best seller. Σκέψου το, θα λύσουμε και το οικονομικό σου πρόβλημα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Τα ζήτημα είναι απλό… πολύ απλό… στη σύλληψη μόνο όμως. Μέχρι το τέλος της ημέρας πρέπει να έχεις αποφασίσει πως θα αφιερώσεις χρόνο για να περιποιηθείς το σώμα σου, να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. Στην πράξη περιμένω να σε δω Αιγόκερε…
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)
Υδροχόε, προσπάθησε σε παρακαλώ να μην επιμείνεις σήμερα στον/στην σύντροφο σου ή σε κάποια μέλη της οικογενείας σου να σου μιλήσουν για τα προβλήματα τους ή για κάτι που διαισθάνεσαι πως τους απασχολεί. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις την μέρα όλων.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω. Αυτό θα μπορούσε να είναι το μότο σου για σήμερα. Με τη διαφορά πως έχεις κουραστεί πια να ονειροπολείς ασκόπως. Αντίθετα θέλεις να αρχίσεις να βάζεις τα όνειρα σου σε καλούπια, τους στόχους σε λίστα προτεραιότητας και τις φιλοδοξίες σου σε πρώτο πλάνο. Αν συνεχίσεις έτσι θα αλλάξεις επιτέλους. Ή πιο σωστά: Μόνο αν συνεχίσεις έτσι….