Εύη Βατίδου: Ποια είναι η σχέση της με τον Αλέξη Κούγια;

21 Νοε 2014 - 08:47 | Show Biz

Η Εύη Βατίδου, πιο ώριμη και κατασταλαγμένη από ποτέ, μιλά χωρίς φόβο και με το χέρι στην καρδιά για όλα, μετρά σωστά και λάθη και κάνει την αυτοκριτική της.

Μιλά αποκλειστικά στο περιοδικό YOU αποκαλύπτοντας αν είναι ερωτευμένη αλλά και ποια είναι η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Άλέξη Κούγια.

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;
Δύσκολα ερωτεύομαι, σπάνια… Μου έχει συμβεί, βέβαια. Είναι πολύ δυνατό συναίσθημα. Δεν σου κρύβω ότι εάν είχα ξαναερωτευτεί μετά τον πρώην άντρα μου ίσως να ήμουν σε δεύτερο γάμο και με τρίτο παιδί ή σε πολύ σοβαρή σχέση. Τον έρωτα δεν τον ψάχνεις, τυχαίνει!

Στα προσωπικά σου πώς σε βρίσκουμε;
Δεν έχω κάποια σχέση, δεν θέλω. Δεν έκανα κανέναν δεσμό μετά το διαζύγιό μου, δεν ερωτεύτηκα!

Τον τελευταίο καιρό δεν σε βλέπουμε να κυκλοφορείς στα κοσμικά, τα έχεις βαρεθεί;
Δεν βγαίνω, δεν με ευχαριστεί πια. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει ο ελληνικός τρόπος διασκέδασης, τα μπουζούκια. Ποτέ δεν μου άρεσε… Μία-δύο φορές το χρόνο με καλή παρέα, ναι, θα πάω. Μου αρέσει να ζω τη μέρα, αγαπώ τον αθλητισμό και τη φύση.

Εντύπωση προκάλεσε η βραδινή κοινή σας εμφάνιση με τον πρώην συζυγό σου, τον κύριο Κούγια… Πώς είναι η σχέση σας σήμερα;
Καλά αυτό ρωτάς τώρα για τη βραδινή συνάντηση; Εδώ και τόσα χρόνια συναντιόμαστε στα παιδικά πάρτι, στο σχολείο, μιλάμε και παίρνουμε μαζί αποφάσεις για τα προγράμματα των παιδιών. Προσπαθούμε να περνάμε κάποιες μέρες μαζί, τις διακοπές, τις γιορτές, γιατί τα παιδιά θέλουν και τους δύο γονείς. Το πετύχαμε και εκείνα είναι πολύ χαρούμενα γι” αυτό.

Τι είναι για σένα ο Αλέξης Κούγιας;
Ο μπαμπάς του Χρήστου και της Μάιρας, το άλλο τους μισό και δικός μου φίλος.

Πολλοί μιλούν για επανασύνδεση… Ισχύει;

Δεν ισχύει.