Η Βούλα Παπαχρήστου έγινε μαμά!

21 Νοε 2014 - 09:10 | Show Biz

Την καλύτερη φάση της ζωής της -και μάλιστα μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους- ζει η Βούλα Παπαχρήστου.

Η πρωταθλήτρια στο τριπλούν, που πλήρωσε την ανάρτηση ρατσιστικού tweet λίγες μέρες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου με ανάκληση της συμμετοχής της, παντρεύτηκε τον προηγούμενο μήνα, ενώ στις αρχές Νοεμβρίου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η Βούλα πέρασε την πόρτα του δημαρχείου Αχαρνών στις 16 Οκτωβρίου με τον αγαπημένο της, τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Χαριτωνίδη, ενώ, όπως επιτάσσει η... μόδα, ανάρτησε στη σελίδα της στο facebook selfie με εκείνη, τον σύζυγό της και τους λίγους φίλους και συγγενείς που ήταν παρόντες στην τελετή. Τα ξημερώματα της Κυριακής 2 Νοεμβρίου ωστόσο έζησε το ευχάριστο γεγονός του ερχομού της κόρης της. Η αθλήτρια γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο κοριτσάκι 3,03 κιλά και λίγες μέρες αργότερα μαμά και μωρό πήραν τον δρόμο για το σπίτι τους. Ο χαζομπαμπάς ποδοσφαιριστής πάντως συνδύασε τον ερχομό της μικρούλας με την πολύ καλή εμφάνισή του στη νίκη 1-0 της ομάδας του Δόξας Δράμας επί του Αρη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πάντως, αν και η 25χρονη Βούλα είναι μητέρα... λίγων ημερών, μπήκε ξανά σε αυστηρό πρόγραμμα επαναφοράς του σώματός της, αν κρίνουμε από τη φωτογραφία των κοιλιακών της, την οποία πόσταρε πριν από λίγα 24ωρα στο facebook και απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια των φίλων της.