Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα

25 Νοε 2014 - 09:16 | Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Τρίτη 25 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)
Κριέ, ελπίζω τις επόμενες μέρες να μην αφήσεις να σ' επηρεάσουν οι επαγγελματικές σου εκκρεμότητες σε σημείο που να μην κοιμάσαι για να ολοκληρώσεις έγκαιρα την έξτρα δουλειά που άδικα σου φορτώνουν. Αντέδρασε!
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)
Δεν νομίζω ότι σε πολυνοιάζει από που πηγάζει σήμερα αυτή η αίσθηση πως ότι εμπόδιο κι αν βρεθεί στο δρόμο σου θα το προσπεράσεις με χαρακτηριστική ευκολία. Αρκεί που υπάρχει και φουσκώνει λίγο περισσότερο την αυτοπεποίθηση σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Σίγουρα η εσωτερική σου ένταση αγγίζει κόκκινο και με την παραμικρή αφορμή είσαι έτοιμος/η να ξεσπάσεις σ' όποιον επιμένει να σε πιέζει, αδιαφορώντας στον άμαχο πληθυσμό. Από την άλλη, για κάποιο απροσδιόριστο λόγο αντλείς τελευταία μεγάλη ενέργεια από αυτά τα ξεσπάσματα... Παράξενοι καιροί για Διδύμους.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Σίγουρα έχουν υπάρξει και καλύτερες μέρες για κοινωνικότητα. Προτίμησε να αφοσιωθείς στην εργασία σου και προειδοποίησε τους/τις οικείους/ες σου πως η σιωπή σου δεν προκλήθηκε απʼ αυτούς (για να μην σε πρήζουν με ερωτήσεις).
ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)
Μαστίγιο και καρότο αυτό το συμπάν τελευταία. Χθες διάθεση για κοινωνική ζωή και ερωτοτροπία, σήμερα εργασιακή παράνοια και εντάσεις με συναδέλφους που σου ταρακουνούν το νευρικό σύστημα. Και το γαμώτο είναι πως δεν μπορείς να τʼ αποφύγεις!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)
Πώς να καταφέρεις να εκφραστείς γνήσια και να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου όταν σε απασχολεί τόσο έντονα το ζήτημα της οικονομικής σου εξασφάλισης; Ναι, ναι, αρχίσαμε πάλι σήμερα…
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)
Όχι, δεν είναι καλή ιδέα να δοκιμάσεις την τύχη σου (ή την τόλμη σου) αυτές τις μέρες σε φλερτ ή προσπάθειες επανασύνδεσης. Ναι, είναι εξαιρετική ιδέα να ξεμπλοκάρεις το μυαλό σου περνώντας χρόνο με οικείους/κοντινούς σου ανθρώπους. Α, και όχι πολύ βαβούρα και υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, σύμφωνοι;
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)
Λένε πως τίποτα δεν μπορεί να αποτρέψει έναν/μια Σκορπιό από την εκπλήρωση ενός στόχου. Τι γίνεται όμως όταν καλείται να αναδιαμορφώσει πλήρως τους στόχους του εξαιτίας παραγόντων που δεν είναι στο χέρι του νʼ αλλάξουν; Τις επόμενες μέρες, η εργασιακή καθημερινότητα πιθανόν να κλονιστεί από δονήσεις αρκετών ρίχτερ: συνάδελφοι παραιτούνται ή απολύονται, φήμες κυκλοφορούν για αλλαγές, εντάσεις κυριαρχούν. Για να δω τα αντανακλαστικά σου τώρα!
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)
«Θέλω την ησυχία μου σήμερα!» φωνάζουν Τοξότες ανά τον πλανήτη σε όσους/ες προσπαθούν να τους ζαλίσουν όπως κάθε άλλη μέρα με τα άλυτα προβλήματα τους. Ευτυχώς που υπάρχουν και μέρες σαν τη σημερινή που αποποιείσαι τον ρόλο του ψυχολόγου όλων των συναδέλφων/φίλων/συγγενών. Α και σεξ σήμερα! Όσο περισσότερο μπορείς!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Θα έλεγε κανείς πως είναι αποτυπωμένη στο γενετικό σου κώδικα η γνώση πως η απόλυτη ελευθερία είναι ανέφικτη. Και αν η αγάπη είναι ελευθερία, τότε ακόμη σε κανενός/καμιάς το πλευρό και σε κανένα κρεβάτι δεν έχεις καταφέρει να την ανακαλύψεις. Ξέρεις ποιο είναι το ζόρι που θα τραβήξεις με τον εαυτό σου τις επόμενες μέρες; Παρότι τα γνωρίζεις όλα αυτά, σε κάθε νέα σχέση ή με κάθε φρέσκια αφορμή που τα ανακαλύπτεις, είσαι πάλι έτοιμος/η να πιστέψεις πάλι σαν μικρό παιδί.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)
Μην προσπαθήσεις σήμερα να εκλογικεύσεις ή νʼ αναζητήσεις επιχειρήματα που να εξηγούν για ποιο λόγο έχεις ξυπνήσει με τέτοια επιθετική νευρικότητα και κυκλοθυμία. Περιόρισε τις συναναστροφές με πολύ κόσμο και αφοσιώσου στην ρουτίνα σου σαν να εξαρτάται η επιβίωσή σου απʼ αυτή.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)
Πιθανότατα σήμερα θα βγεις ή θα συναντήσεις τους γνωστούς/τις γνωστές φίλους/ες σου. Και ναι θα περάσεις καλά, όπως συνήθως και θα διασκεδάσεις κάποιες στιγμές με τα αστεία τους και ίσως σκάσεις και μερικά χαμόγελα παραπάνω. Όμως ρε γαμώτο, γιατί και μόνο που διαβάζεις αυτές τις γραμμές σε πιάνει μια ακατανίκητη θλίψη;