Επικαιρότητα:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα

27 Νοε 2014 - 09:14 | Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Πέμπτη 27 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)
Πρόταση: Μην μείνεις σπίτι σήμερα το βράδυ, ακόμη κι αν είναι η έξοδος σου δεν περιλαμβάνει τίποτα περισσότερο από το να πας στο σπίτι ενός καλού φίλου/μιας καλής φίλης για κουβεντούλα. Προειδοποίηση: Αρκεί αυτή η κουβέντα να μην περιστρέφεται (πάλι) γύρω από την ερωτική απογοήτευση του/της φίλου/ης σου.
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)
Πρόταση: Δεν είναι ούτε ντροπή και σίγουρα όχι κατακριτέο να περιορίσεις σήμερα τις διασκεδάσεις και την κραιπάλη αν έχεις αφήσει εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις στην δουλειά σου. Προειδοποίηση: Όμως σίγουρα θα είναι ανόητο να κλείσεις τα μάτια σʼ αυτές και να τις αφήσεις προίκα για την αρχή της επόμενης εβδομάδας. Δεν θα προλαβαίνεις τίποτα!
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Θα ήθελες πάρα πολύ να έχεις τον απαιτούμενο χρόνο για να περάσεις ένα Σαββατοκύριακο όπως παλιά. Να αναμιχθείς με κόσμο που έχει βγει για ψώνια το πρωί, να αντλήσεις ενέργεια από τη βαβούρα και τις εικόνες του πλήθους. Όμως η καταιγίδα υποχρεώσεων σʼ αναγκάζει να περάσεις περισσότερο χρόνο εντός οργανώνοντας την ρουτίνα σου, παρά εκτός. Έλα μην στραβομουτσουνιάζεις. Σε μια-δυο μέρες θα περάσει!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Ουφ! Τι άγχος κι αυτό; Οικονομικές υποχρεώσεις, λογαριασμοί, σπασμένοι κουμπαράδες (παραδέξου ότι έχεις ακόμη, μεταξύ μας είμαστε!), δανεικά, κάρτες, εφορία... Καρκίνε το άγχος της επιβίωσης κινδυνεύει σε κάνει τσιγκούνη/α και στα συναισθήματα. Μην το επιτρέψεις!
ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)
Πρόταση: Μετά από ένα διήμερο που θα ήθελες να περάσει για πάντα στη λήθη, η διάθεση σου σήμερα επανέρχεται στην κανονική της στάθμη. Ευκαιρία νʼ αγκαζάρεις το αμόρε ή έναν/μια καλό/ή φίλη και να ξεκινήσετε χωρίς πλάνο μέσα στη ξελογιάστρα νυχτερινή πόλη… Προειδοποίηση: … κι αν ο/η φίλος/η είναι εξαιρετικά γοητευτικός/η; Χμ, πρόσεξε τι λες και κυρίως τι νομίζεις ότι καταλαβαίνεις. Η γκάφα είναι πάντα ένα βήμα μακριά.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)
Παρθένε, αν σε πιάσει πάλι αυτή η παρόρμηση να λειτουργούν όλα στην εντέλεια στη δουλειά σου (και συνεπώς να μοιράζεις παρατηρήσεις αριστερά και δεξιά με το πάθος δασκάλου με βέργα), ρίξε λίγο νερό στο πρόσωπο σου και ξαναβρές τα λογικά σου!
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)
Μήπως αυτές τις μέρες το παίρνεις τελικά απόφαση να κλειδώσεις τα κολλήματα σου στο χρονοντούλαπο και, αν είσαι σε σχέση να κάνεις μια καινούργια αρχή, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η να ανοίξεις την πόρτα της καρδιάς σου σε νέους ανθρώπους;
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)
Σκορπιέ, σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που εσύ είσαι στη μια άκρη της ζωής και όλος ο υπόλοιπος κόσμος απέναντι σου. Μην του επιτεθείς κατά μέτωπο και μην νιώσεις αποκομμένος/η. Αντίθετα δώσε στον εαυτό σου μερικές ιδιωτικές στιγμές. Γαλήνη επιθυμείς και όχι βαβούρα!
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)
Τοξότη, αν νιώσεις σήμερα να σε τσιγκλάει κάτι μέσα σου να πειράζεις κόσμο, να κάνεις πλάκες, να επικοινωνείς ασταμάτητα, να αυτοσαρκάζεσαι, κάνε το! Κι όσοι έχουν πρόβλημα ή παρεξηγηθούν, να τους πειράζεις περισσότερο! Σαν πολύ σοβαρά την έχουν πάρει όλη την ζωή τους τελευταία, δεν συμφωνείς;
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Αν και αυτό που θα έκανε απόλυτα ευτυχή σήμερα θα ήταν να μην έχεις ούτε μια επαγγελματική υποχρέωση και να αφιερώσεις όλη τη μέρα σου σε εξόδους, φίλους/ες και διασκέδαση, σε έχει πιάσει ήδη μια τόσο μεγάλη ανασφάλεια καθώς βλέπεις το πορτοφόλι σου να αδειάζει πολύ επικίνδυνα... Και αυτό αρκεί για να οδηγήσει το άγχος σου για ορειβασία στον Όλυμπο. Και καθόλου δεν δυσκολεύεται το ρημάδι!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)
Είναι υπέροχη η αίσθηση να νιώθεις τόσο έντονα ο εαυτός σου, να περπατάς στο δρόμο και να αισθάνεσαι υπέροχα μα το σώμα σου, το ρούχα που φοράς, τη διάθεση που κουβαλάς. Να μην υπήρχαν κι αυτά τα υπολείμματα επαγγελματικού άγχους νʼ ανοίγουν λακούβες στο δρόμο, θα μιλάγαμε για καταπληκτικές μέρες!
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)
Μια περίοδος γεμάτη επαγγελματικές φοβίες και συναισθηματικές εκκρεμότητες επιτέλους τελειώνει. Από σήμερα και για τις επόμενες μέρες ένα μέρος του εσωτερικού σου χάος μπαίνει σε σειρά…

Καλημέρα!