Επικαιρότητα:

Παντρεύτηκε ο Ιωσήφ Μαρινάκης! Δείτε τον γαμπρό

28 Νοε 2014 - 09:40 | Show Biz

 Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν πριν λίγο ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η επί πολλά χρόνια αγαπημένη του Χρύσα Καλπάκη. Ο γάμος τους έγινε στο δημαρχείο του Σόχο, στη Νέα Υόρκη με μάρτυρες τους δύο καλούς τους φίλους Πάνο Σταυριανό και Νικόλα Καρβέλα.

Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram ο ίδιος ο ηθοποιός, ανεβάζοντας μία φωτογραφία όπου κρατά στα χέρια του την κυρία Μαρινάκη, όπως έγραψε, η οποία ντυμένη casual και κρατώντας στα χέρια της μια ανθοδέσμη δίνει ένα γλυκό φιλί στον σύζυγό της Ιωσήφ.

Ένας από τους μάρτυρες ο Πάνος Σταυριανός ανέβασε με τη σειρά του μία ακόμη φωτογραφία από τον πολιτικό γάμο του ηθοποιού με την όμορφη γυμνάστρια, όπου τους βλέπουμε όλους μαζί να ποζάρουν με το χαμόγελο στα χείλη.

Όσο για το θρησκευτικό τους γάμο; Όπως είχε πει σε συνέντευξή του ο Ιωσήφ Μαρινάκης θα γίνει το καλοκαίρι στην Κρήτη. Μάλιστα ο ηθοποιός είχε εξομολογηθεί ότι θέλει να κάνει παιδί: «Εγώ θα το ήθελα πολύ. Νομίζω ότι ποτέ δεν είσαι έτοιμος. Όσο σκέφτεσαι και αναλογίζεσαι τις ευθύνες, όλο αυτό σε τρομάζει. Ξυπνάμε κάποιες Κυριακές με τη Χρύσα και λέμε τι ωραία θα ήταν να είχαμε ένα παιδάκι ανάμεσά μας».