Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα

18 Δεκ. 2014 - 09:10 | Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)
Όχι απλά ταχύτητα! Ηλεκτρική ένταση! Όποιος/α δεν μπορεί να ακολουθήσει σήμερα τους ρυθμούς που σκέφτεσαι και επικοινωνείς, ας είναι έτοιμος/η για την παγωμένη σου αδιαφορία.
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)
Τις περισσότερες φορές σου αποδίδουν στην προσωπική σου ζωή χαρακτηρισμούς όπως: δυσκίνητος/η, αργής καύσης, αργοπορημένος/η. Όμως σήμερα κινδυνεύεις από ακριβώς το αντίθετο: δηλαδή να κάνεις μια παρορμητική κίνηση προς εκείνον/η που σε ενδιαφέρει και να χαλάσεις όλη την ερωτική παγίδα που έστηνες τόσο καιρό. Ακόμη χειρότερα, αν δεν υπάρχει κάποιος/α που σʼ ενδιαφέρει, να διαλέξεις κάποιον/α από το ερωτικό σου παρελθόν. Πρόσεχε!
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Δίδυμε, με το "καλημέρα" το κλίμα στη δουλειά μυρίζει μπαρούτι. Δεν μασάς όμως! Όποιος/α νομίζει πως θα γίνεις ο εύκολος στόχος για να εξαπολύει τα πυρά του/της ας ετοιμάζεται και για μια ομοβροντία πυρών από μέρους σου. Άντε γιατί πολύ αέρα έχουν πάρει μερικοί/ες!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Οι μέρες που έρχονται φέρνουν μαζί τους ένα αίσθημα παράξενο - σαν να νιώθεις παγιδευμένος/η μέσα στο σώμα σου ή/και τη ρουτίνα σου και θες να κάνεις κάθε είδους τρέλες. Ναι, επιθυμείς θες να ξεπεράσεις μερικούς από τους εσωτερικούς σου φόβους, κι όταν το καταφέρνεις αυτό είσαι θανατηφόρα γοητευτικός/η.
ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)
Λέοντα, δύο επιλογές για σήμερα. Επιλογή 1η: Μη του μιλάτε του αιλουροειδούς, αφήστε το στις σκέψεις του και την ησυχία του. Επιλογή 2η: Αντιμετωπίζεις με θάρρος την πηγή των ανασφαλειών σου και των νεύρων σου (που έχει φαντάζομαι όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο και μερικά κομμάτια του εαυτού σου που θες πίσω).
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)
Ακολουθεί ένα χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα παρατηρήσεις τα αισθητήρια σου να δουλεύουν υπερωρίες, τις διανοητικές σου ικανότητες να ανεβάζουν στροφές και συναίσθημα - λογική να προχωρούν αγκαζέ με ταχύτητα πυραύλου. Αυτό συμβαίνει γιατί ο καλύτερος τρόπος για να απομυθοποιήσεις μερικές άχρηστες σχέσεις είναι να τις εκλογικεύσεις σχεδόν κυνικά.
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)
Το ξέρω πως μισείς τους εγωιστές/τις εγωίστριες. Όμως πρέπει να παραδεχτείς πως σε περιστάσεις όπου εσύ σκοντάφτεις ή σκαλώνεις εξαιτίας της έμφυτης ευγένειας σου, εκείνοι/ες ξεφεύγουν με την ευκινησία δελφινιού. Συμβουλή για σήμερα: επέτρεψε στον εαυτό σου λίγο περισσότερο εγωισμό - μπορεί στο τέλος της μέρας να σε κουράσει αυτός ο ρόλος, όμως θα έχεις προστατέψει τον εαυτό σου από περιττή συναισθηματική ένταση.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)
Σκορπιέ, ξέρεις πολύ καλά πως δεν κερδίζει πάντα το καλύτερο χαρτί στο τραπέζι, αλλά ο εξυπνότερος παίχτης. Αυτό σημαίνει πως το μόνο που χρειάζεσαι σήμερα για να ανταπεξέλθεις στα εμπόδια που στήνουν οι καλοθελητές συνάδελφοι σου είναι η επίγνωση της ανωτερότητας σου σε αυτά τα παιχνίδια εξουσίας.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)
Είναι αδύνατο να βγάλει κανείς άκρη από το κουβάρι σκέψεων, φόβων, στόχων και ανικανοποίητων θέλω που γυροφέρνουν σαν σβούρα στο κεφάλι σου. Σε προτρέπω πάντως να μην δείχνεις φάτσα φόρα τους προβληματισμούς σου γιατί κάποιοι/ες στη δουλειά σου ή την οικογένεια σου περιμένουν να πατήσουν πάνω στην αβεβαιότητα σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Ελπίζω να έχεις φορτώσει σήμερα το πρόγραμμα σου και να μην σου μείνει ούτε δευτερόλεπτο ελεύθερο για να σκέφτεσαι. Ο λόγος είναι απλός: αν αφήσεις το μυαλό σου ελεύθερο, η ρουτίνα, η δουλειά. οι φίλοι/ες, η χώρα, όλα θα σου θα μοιάζουν τόσο ανιαρά και ανούσια, που μπορεί να κάνεις και καμιά τρέλα. Εκτός κι αν αυτό θες και δεν το λες τόσο καιρό...
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)
Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν σε χωράει το σπίτι σήμερα. Εντάξει ας το επεκτείνω: δεν μπορείς να αντέξεις να 'σαι κλεισμένος/η σε τέσσερις τοίχους οποιουδήποτε κτιρίου. Αν μπορείς να προγραμματίσεις εξωτερικές δουλείες για σήμερα, κάνε το! Αν δεν εργάζεσαι ή/και οσμίζεσαι μπαρούτι στην οικογενειακή ατμόσφαιρα πάρε τους δρόμους...
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)
Η απουσία (ενός/μιας συντρόφου) είναι τραύμα – κανείς/καμιά Ιχθύς δεν θα διαφωνήσει. Μερικές φορές μάλιστα νομίζεις ότι το έχεις επουλώσει ενώ στην πραγματικότητα έχει γίνει μια κρυφή πληγή. Αν τις επόμενες μέρες ανακαλύψεις πως έχεις ένα τέτοιο κι εσύ, μην πέσεις πάλι στα Τάρταρα αλλά κάνε το τραύμα καύσιμο, την απουσία όχημα και ξεκίνα από την αρχή να βρεις αυτό που σου αξίζει (ή να το ξανακερδίσεις).