Ελευθερία Ρήγου: Η μεγάλη αλλαγή, τα κιλά και το διαζύγιο

19 Δεκ. 2014 - 16:09 | Show Biz

Η ηθοποιός που υπήρξε μια από τις σεξοβόμβες της δεκαετίας του ’90, άρχισε να παίρνει βάρος πριν από 7 χρόνια, αλλά τα τελευταία 2 χρόνια πήρε τα περισσότερα κιλά, με αποτέλεσμα σήμερα να έχει πατήσει τα 80 κιλά.

Πριν από 5 χρόνια μετά από έντονο στρες, έπεσε σε κατάθλιψη, με αποτέλεσμα να θέλει μόνο να τρώει. Μετά ήρθε η ανεργία. Κλεινόταν σπίτι για μέρες και δεν ήθελε να βλέπει κανέναν. Τα τελευταία 3 χρόνια κάνει ψυχοθεραπεία και την έχει βοηθήσει πολύ σε όλους τους τομείς.

ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ:

«Μπήκα σε μια αδράνεια. Επειδή τα προηγούμενα χρόνια οι καλύτερες δημόσιες σχέσεις μου ήταν η δουλειά μου, κάποια στιγμή έχασα την πίστη στον εαυτό μου και δεν πίστευα ότι έκανα καλές δουλειές. Δούλευα με ένα γραφείο, το οποίο σταμάτησε να με παίρνει τηλέφωνο. Βγήκαν και καινούργια πρόσωπα που κυνηγούσαν περισσότερο την δουλειά, οπότε με ξέχασαν. Aντί να αρχίσω να παίρνω τηλέφωνα και να λέω παιδιά "εδώ είμαι", το πήρα μέσα μου όλο αυτό, και ένιωσα ότι δεν αξίζω. Αντί να έχω επιθετική προσέγγιση, κλείστηκα στο καβούκι μου. Ένιωθα ντροπή να πάρω τηλέφωνο και να ζητήσω δουλειά. Ντρεπόμουν για τον εαυτό μου. Κλείστηκα στο σπίτι μου. Η τηλεόραση και ο 15χρονος γιος μου, ήταν η μόνη μου παρέα. Ο γιος μου ήταν το καμάρι μου. Αυτός με κράτησε και ήταν η κινητήριος δύναμη μου. Σκεφτόμουν “γιατί δεν κάνεις κάτι για το παιδί σου;”».

«ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥ»

«Το φαγητό ήταν παρηγοριά για μένα. Έτρωγα για παρηγοριά, από ανοία, και από χαμηλή αυτοεκτίμηση. Μου το έλεγε η μητέρα μου και ο πρώην σύζυγός μου, αλλά εγώ συνέχιζα να κάνω κακό στον εαυτό μου. Και εκεί ήρθε η ψυχοθεραπεία. Ήταν ο,τι καλύτερο έχω κάνει για τον εαυτό μου. Είμαι λίγο επιρρεπής στην αδράνεια. Μου αρέσει η βολή μου. Κάποια στιγμή έπεσα σε κατάθλιψη και άρχισα να παίρνω αντικαταθλιπτικά, τα οποία παχαίνουν».

Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ:

«Ήμασταν μαζί 15 χρόνια. Είχαμε πάρει διαζύγιο πριν από 7 χρόνια, αλλά μέναμε μαζί. Το αποφασίσαμε και για το παιδί, και για λόγους επιβίωσης. Κάπου συνεργαζόμασταν. Αλλά το καλοκαίρι είπαμε ότι δεν πάει άλλο», προσθέτοντας πως μεγάλο ρόλο στο διαζύγιο, έπαιξαν και τα κιλά της:

«Δεν τον αδικώ. Άλλον άνθρωπο παντρεύτηκε και δεν είναι υποχρεωμένος να με ανεχτεί».

ΤΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ:

Αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να σταθεί και πάλι στα πόδια της, αλλά και για να μεγαλώσει τον 15χρονο γιο της, λέει:

«Ζούμε σε ένα άκρως ρατσιστικό περιβάλλον. Υπάρχουν ρόλοι για ηθοποιούς, όχι για κιλά. Δεν θα αφήσω πρεμιέρα για πρεμιέρα που να μην πάω. Έτσι όπως είμαι. Ξέρω όλο το ελληνικό θέατρο και με ξέρει. Θα με δουν έτσι όπως είμαι, και θα πάω σε όλους και θα πω “αυτή είμαι”».

Δείτε το video: