Τέλειο μυστικό μαγειρικής για να… απογειώσεις τα αυγά μάτια!

23 Ιαν. 2015 - 09:06 | Συνταγές

Αναβάθμισε στο λεπτό το πιο κλασσικό πιάτο με λίγο μόνο ξύδι…

Ακόμα και το πιο απλό φαγητό μπορεί να γίνει gourmet με μικρές δοκιμές και αρκετή φαντασία!

Δώσε μια άλλη διάσταση στα αυγά μάτια, χρησιμοποιώντας λίγο ξύδι μπαλσάμικο ή λευκό κρασί:

-Μόλις είναι έτοιμο για σερβίρισμα το αυγό, πριν το βγάλεις από το τηγάνι σβήστε το με λίγο ξύδι μπαλσάμικο ή λευκό κρασί. Άφησέ το τηγάνι για λίγο στη φωτιά μέχρι να δημιουργηθεί μια παχύρευστη σάλτσα και περίχυσε την πάνω στο αυγό, πριν το σερβίρεις στο πιάτο.