H Σπυροπούλου αποκαλύπτει για τη σχέση της με τη Μενεγάκη

28 Ιαν. 2015 - 09:07 | Show Biz

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάει στο περιοδικό HELLO! και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο, με την απάντηση που δίνει για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. «Η έννοια της φιλίας είναι μεγάλη και ιερή, και αποδεικνύεται μετά από χρόνια. Μια σχέση διαπροσωπική είναι πολυδιάστατη. Μπορεί να μη μιλάς με τον άλλον κάθε πέντε λεπτά, μπορεί επίσης η φάση που διανύει ο καθένας να μην είναι ίδια. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είστε πια φίλοι. Μπορεί εγώ αυτή τη στιγμή να βιώνω μια κατάσταση και η Ελένη να βιώνει κάτι άλλο. Αυτό δε σημαίνει ότι έχουν χαλάσει οι σχέσεις μας, ότι δεν μιλάμε, ότι την έχω προσεγγίσει χωρίς ανταπόκριση ή οτιδήποτε άλλο ακούγεται. Όχι, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και δεν υπήρξε ποτέ. Μάλιστα, ο πρώτος άνθρωπος που πήρα όταν έχασα το σκύλο μου ήταν η Ελένη Μενεγάκη κι ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μου μ' ένα δικό της τρόπο, που θα ήθελα να τον κρατήσω μόνο για μας», αναφέρει η παρουσιάστρια.

 

Στην ερώτηση αν η ομάδα της εκπομπής "Σπίτι μου, σπιτάκι μου" είναι δεμένη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαντά: «Όχι στο 100%. Δε θεωρώ ότι έχουμε δέσει, έχουμε δρόμο ακόμα, αλλά είμαστε καλύτερα από τις αρχές».

 

Η παρουσιάστρια του Alpha αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να την δούμε στην καθημερινή ζώνη, καθώς στην ανάλογη ερώτηση η απάντηση που δίνει είναι: «Γιατί όχι; Μ' αρέσει πολύ η δουλειά που κάνω και την απολαμβάνω με όλη μου την ψυχή».