Επικαιρότητα:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τη σημερινή μέρα

19 Φεβ. 2015 - 08:58 | Ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Η μέρα αφήνει σήμερα μια στυφή γεύση. Ένα αίσθημα πως τίποτα δεν έχει νόημα, πως είσαι αδύναμος/η να ελέγξεις στοιχειωδώς τα πράγματα στην καθημερινότητα σου, ανασφάλεια για το άμεσο μέλλον... Η λέξη κλειδί είναι "αποδοχή", όμως είναι τόσο δύσκολη στην πράξη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Είναι αυτές οι μέρες που νιώθεις σαν ένα μαλακό συναισθηματικό ζυμάρι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να χυθεί στο πάτωμα. Και τι κάνεις; Υψώνεις τείχη ή κρατάς άμυνες. Για ηρέμησε λίγο. Πάρε ένα φιλαράκι και βγείτε παρέα μήπως και ξεφορτωθείς τις ανασφάλειες από μέσα σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δύσκολα τα πράγματα σήμερα στη δουλειά. Όχι εξαιτίας των γνώριμων εντάσεων. Εξαιτίας της δικής σου διάθεση που θα παίζει ανάμεσα στην απογοήτευση για την τωρινή πραγματικότητα και την οργή που δεν κατάφερες να εκπληρώσεις νωρίτερα τους στόχους σου. Ναι, είναι εκνευριστικό που διαχρονικά το timing δεν ήταν ποτέ με το μέρος σου. Αλλά είσαι ακόμη εδώ, μην το ξεχνάς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Οι μεγαλύτερες αλλαγές ξεκινούν απʼ τον τρόπο που σκεφτόμαστε και αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα κι αν υπάρχει ένα τεράστιο στοίχημα για όλους τους Καρκίνους είναι σταδιακά να δίνουν λίγη μεγαλύτερη αξία στην εκλογίκευση των καταστάσεων και να μην ευνοούν 101% το ένστικτο. Ίσως αν τις επόμενες μέρες αντιμετωπίσεις την ψυχρή αλήθεια για μερικές συνεργασίες/σχέσεις στη ζωή σου να καταλάβεις την αξία αυτής της αλλαγής.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Όλοι έχουμε μια πληγή που ίσως δεν θα κλείσει ποτέ. Αυτή η πληγή για εσένα είναι σχεδόν πάντα ένας άνθρωπος πάνω στον οποίο κάποτε πόνταρες τα ρέστα σου και σε απογοήτευσε οικτρά. Δεν είναι κρίμα όμως να σαμποτάρεις όλες τις υπόλοιπες σχέσεις σου για χάρη του; Δεν είναι σαν να δίνεις μυθική αξία στο πιο σκάρτο προϊόν που αγόρασες ποτέ;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Σε καταλαβαίνω Παρθένε όταν λες πως δεν θες πια θυελλώδεις σχέσεις που καταλήγουν σε ένα απόλυτο πουθενά και λόγια παχιά για αιώνιες αγάπες. Θέλεις έναν άνθρωπο που για αρχή θα πιστεύει στις δυνατότητες σου και δεν θα κρίνει τις επιλογές σου. Και κάποιες φορές τσαντίζεσαι τόσο πολύ που δεν εμφανίζεται ή που δεν μπορείς να τον/την κερδίσεις πίσω.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Είναι από αυτές τις μέρες που σε πιάνει κρίση αυτοπεποίθησης. Ότι δημιουργείς, ο τρόπος που εργάζεσαι, τα αποτελέσματα της δουλειάς σου, σ' όλα νομίζεις πως υστερείς και έχεις αποτύχει. Μην αυτοτιμωρείσαι και μη περιχαρακώνεσαι γιατί είσαι ικανός/η με το μυαλό σου να καταστρέψεις τη ζωή σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Εντάξει δεν είναι και το πιο συνηθισμένο να μπαίνεις σε αγαπησιάρικη φάση αλλά αφού υπάρχουν κι αυτές οι μέρες, γιατί να μην τις εκμεταλλευτείς; Αν είσαι σε σχέση ξέρουμε με ποιον/α θα είσαι, αλλά αν δεν είσαι υπάρχουν, τόσα ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις: κέρνα καφέ τον/την κολλητό/ή σου, κάνε δωράκια στα παιδιά σου/ανιψάκια σου/βαφτιστήρια σου! Γίνε η αιτία να χαμογελάσουν μερικοί άνθρωποι γύρω σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Υπάρχουν μέρες που η απόλυτη ανεξαρτησία σου σε ενθουσιάζει σε σημείο εκτίναξης και άλλες, όπως σήμερα, που βιώνεις την απέραντη μοναξιά της ελευθερίας. Και καμιά πρόσκαιρη αγκαλιά δεν την λατρεύει πια... Αυτό το λένε και υπαρξιακό προβληματισμό, non?

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Η διαφοροποίηση του τρόπου σκέψης σου σε σχέση με τις αποδεκτές νόρμες της κοινωνίας/των ανωτέρων σου/των γονιών σου, που γνωρίζεις κι ακολουθείς για πολλά χρόνια, δεν είναι η συνηθισμένη σου συμπεριφορά. Όμως μπορείς να σκεφτείς για ποιο λόγο συνέβαινε αυτό πιο μετά. Για την ώρα οφείλεις να συγκρουστείς με όποιον προσπαθεί να καλουπώσει τον προσωπικό σου τρόπο σκέψης με ένα άκαμπτο ιδεολογικό μπετόν. Ουστ ρε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Άλλοι πορεύονται σε αυτή τη ζωή προσπαθώντας να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους, μαζεύοντας χρήματα, χτίζοντας περιουσίες. Άλλοι όμως, όπως και του λόγου σου, πορεύονται προσπαθώντας να αποκτήσουν αυτοεκτίμηση, διαμορφώνοντας απόψεις και υπερασπιζόμενοι τα ιδανικά τους. Μην ξεχνάς να διατυμπανίζεις αυτά που σε κάνουν να νιώθεις καλά για εσένα σε κάθε ευκαιρία! Είναι σπάνια χαρίσματα για να τα τσαλαπατάς για τον οποιοδήποτε (σύντροφο, γονέα, φίλο).

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Έλα, έλα! Σύρε τα βήματα σου και βγες στο φως να σε δούμε. Αυτές τις μέρες πάρε το απόφαση να περπατάς με το κεφάλι ψηλά και τα βλέμμα σου να αστράφτει ζωντάνια. Ό,τι κι αν σε απασχολεί ας πέσει για ύπνο και πάψε να ξοδεύεις τις μέρες σου γκρινιάζοντας γιατί δεν πάνε όλα όπως θες. Άλλωστε αυτό συμβαίνει στο 99,99% των ανθρώπων ανεξαρτήτως ζωδίου!